AmaTur: Turneu B TURNEU B" - CUPA "PINGPONGPRO" EDITIA a I-a - BUCURESTI - AMATORI "A" - 29.12.2012

Giurgica Alexandru - Nou
Secu Valeriu - Eu nu am mai platit cotizatia Amatur ca nu am mai participat anul asta decat la un singur turneu asa ca nu stiu ce loc mai sunt deoarece nu ma regasesc in lista. sa zicem NOU?

Bucur Bogdan-bucuresti-874
Saulescu Dimitrie-bucuresti-929
Tanasa Razvan-București-nou
B?cu Pavel-București-nou

On 29.12.2012 at 08:23:13

Inscrieri
1. Poenaru Adrian - București - 224
2. Matei Razvan - București - 267
3. Dima Nicu - București - 290
4. Tudor Emil - București - 520
5. Bucur Bogdan - București - 874
6. Saulescu Dimitrie - București - 929
7. Secu Valeriu - București - 1449
8. Baluta Silviu - București - 1932
9. Tanase Dan - București - 2202
10. Cernicenco George - București - 2567
11. Ionita Gabrieli - București - NOU
12. Serban Silviu - București - NOU
13. Marinescu Razvan - București - NOU
14. Nitescu Gabriel - București - NOU
15. Ghinet Lucian - București - NOU
16. Necu Alexandru - București - NOU
17. Cerbu Neculai - București - NOU
18. Lungescu Adrian - București - NOU
19. Stancu Alexandru - București - NOU
20. Lelutiu Bogdan - București - NOU
21. Adaniloaei Constantin - București - NOU
22. Mihai Eugen - București - NOU
23. Neagoe Costin Adrian - București - NOU
24. Giurgica Alexandru - București - NOU
25. Secu Valeriu - București - NOU
26. Pavel Bogdan - București - NOU
27. Gabor Matei - București - NOU
28. Tanasa Razvan - București - NOU
29. Bicu Pavel - București - NOU
30. Baluta Dan - București - NOU
31. Goretchi Claudiu - București - NOU
32. Pata Andrei - București - NOU
33. Pata Mihaela - București - NOU
34. Ionita Dan - București - NOU
35. Soare Vasile - București - NOU
36. Manole Dragos - București - NOU
37. Mutu Emilian - București - NOU

Felicitari pentru turneu George! :)
A fost un turneu foarte reusit,cu competitori echilibrati.
Sper sa aiba loc cat mai des astfel de concursuri,dau incredere multor persoane de a-si depasi conditia si de a progresa!
Sarbatori fericite!La multi ani! :d

Acum fiind acasa, cu o oboseala care.. nu o credeam atat de mare, nemaiavand posibilitatea de a organiza un turneu, consider ca impreuna cu toti cei implicati am reusit sa organizam un turneu, zic eu reusit !
Doresc sa multumesc in numele staff-ului Pingpongpro (Durdun Gheorghe, Cionoiu Cristian, Fodoran Cosmin) in primul rand voua, celor care ati participat, dl. Dan Bodeanu, fara de care munca de la inceput m-ar fi ingreunat, iar experienta dumnealui si-a spus cuvantul dand drumul foarte repede la grupe, lui Horia Tanase pentru ajutorul din grupele superioare, user-ului Kralizec caruia ii multumesc pentru cadourile oferite tuturor participantilor si anume brelocuri cu sigla AMATuR, dar si calendare pe anul 2013 si vitamine pentru cei mici !
Sistemul pe care l-am implementat in eliminatoriu, cel cu recalificari Looser/Winner Bracket de la dl. dr. Toma Iulian, am reusit impreuna cu Cristi Cionoiu dupa foarte multa consultanta telefonica sa il adaptam, s-a dovedit a fi d.p.m.d.v mult mai interesant, dand ocazia mai multor meciuri, dar si surprizelor !
Ceea ce regret este faptul ca elevii mei, cat si ai altor colegi, in numar consistent la concurs, nu au reusit sa se claseze in primii 4/8 si astfel nu au reusit sa se claseze pentru accederea in grupele superioare ale competitiei ! Ceea ce a rezultat ca obiectivul meu principal, acela ca elevii mei, cat si restul elevilor sa joace meciuri echilibrate cu altii impatimiti ai acestui sport a esuat, nivelul fiind destul de ridicat !
Deoarece acest turneu a fost un succes avand 47 participanti, luna ianuarie va beneficia de o noua Cupa Pingpongpro, doar ca aceasta va fi cu reguli mai stricte in privinta nivelului de joc !
Fiind foarte obosit nu am sa fac astazi clasamentul final si am sa postez doar primele 4 locuri, urmand ca in cursul zilei de maine, cel tarziu luni sa postez clasamentul final !
Asadar :
Cupa Pingpongpro, editia a I-a, 29.12.2012
Locul 1 : Baluta Silviu
Locul 2 : Secu Valeriu
Locul 3 : Tudor Emil
Locul 4 : Negoita Edward

Back
Sus