Acum fiind acasa, cu o oboseala care.. nu o credeam atat de mare, nemaiavand posibilitatea de a organiza un turneu, consider ca impreuna cu toti cei implicati am reusit sa organizam un turneu, zic eu reusit !
Doresc sa multumesc in numele staff-ului Pingpongpro (Durdun Gheorghe, Cionoiu Cristian, Fodoran Cosmin) in primul rand voua, celor care ati participat, dl. Dan Bodeanu, fara de care munca de la inceput m-ar fi ingreunat, iar experienta dumnealui si-a spus cuvantul dand drumul foarte repede la grupe, lui Horia Tanase pentru ajutorul din grupele superioare, user-ului
Kralizec caruia ii multumesc pentru cadourile oferite tuturor participantilor si anume brelocuri cu sigla AMATuR, dar si calendare pe anul 2013 si vitamine pentru cei mici !
Sistemul pe care l-am implementat in eliminatoriu, cel cu recalificari Looser/Winner Bracket de la dl. dr. Toma Iulian, am reusit impreuna cu Cristi Cionoiu dupa foarte multa consultanta telefonica sa il adaptam, s-a dovedit a fi d.p.m.d.v mult mai interesant, dand ocazia mai multor meciuri, dar si surprizelor !
Ceea ce regret este faptul ca elevii mei, cat si ai altor colegi, in numar consistent la concurs, nu au reusit sa se claseze in primii 4/8 si astfel nu au reusit sa se claseze pentru accederea in grupele superioare ale competitiei ! Ceea ce a rezultat ca obiectivul meu principal, acela ca elevii mei, cat si restul elevilor sa joace meciuri echilibrate cu altii impatimiti ai acestui sport a esuat, nivelul fiind destul de ridicat !
Deoarece acest turneu a fost un succes avand 47 participanti, luna ianuarie va beneficia de o noua Cupa Pingpongpro, doar ca aceasta va fi cu reguli mai stricte in privinta nivelului de joc !
Fiind foarte obosit nu am sa fac astazi clasamentul final si am sa postez doar primele 4 locuri, urmand ca in cursul zilei de maine, cel tarziu luni sa postez clasamentul final !
Asadar :
Cupa Pingpongpro, editia a I-a, 29.12.2012
Locul 1 : Baluta Silviu
Locul 2 : Secu Valeriu
Locul 3 : Tudor Emil
Locul 4 : Negoita Edward