"de cateva ori pe an (5-6) sa se organizeze turnee in amatur in care iarba, superblock sau superdefense sa fie interzise complet (chiar daca sunt omologate) si de asemenea sa se organizeze turnee numai pentru ierbari daca cineva doreste acest lucru"
haha
ca si cum la fotbal niste atacanti slabi suparati pe fundasi ca nu-i lasa sa dea gol ar propune sa se faca turnee in care sa joace doar atacantii fara fundasi
ref la amatur, cred ca este evident ca cine vrea sa mearga la un concurs trebuie sa fie pregatit sa joace si contra aparatorilor cu diverse materiale
si dom profesor inainte sa-si scoata elevii la concurs trebuie sa-si puna diverse ierburi pe paleta si sa-i antreneze putin, cu "lasa-te pe picioare" si "trage de mana" nu merge
referitor la concursurile pentru superamatori, cum sunt si eu de exemplu, discutia e deschisa
eu de exemplu de abia joc decent contra altor amatori, ce sa merg la un concurs sa intalnesc 5 insi cu cine stie ce inventii pe paleta din care nici macar ei nu stiu cum vine mingea la mine daramite eu de unde sa stiu
pana te obisnuiesti putin a zburat meciul
daca vrei sa te enervezi cred ca e solutia ideala
pana la urma probabil ca singura solutie daca vrei concurs este: fata omologata ITTF obligatoriu la aparatori, si minim antrenament contra lor pentru aspirantii la concursuri daca vor sa nu se enerveze si merg sa se distreze
ref. la concursuri non amatur, probabil ca fiecare organizator il poate face cum vrea el
eu de exemplu as merge la un concurs unde regulile ar trebui sa contina obligatia ca fiecare participant sa aiba 3 beri la bord si sa nu fi fost sportiv legitimat niciodata
daca tot e sa ne distram......