....eu de multe ori îmi strâng singur m?na chiar după ce ies de la toaletă

...înainte de a mă spăla pe m?ini
...cred că până la urmă totul ține de gusturi, care...nu se discută
...vorba lui Anton Pann, simbolul înțelepciunii populare la români: nu-ți place, nu mănînci
Eu personal nu solicit niciodata mana adversarului.
....păi m?na adversarului nu trebuie s-o soliciți, ci să-i oferi/întinzi m?na ta. de solicitat soliciți eventual m?na doctorului, când te doare ficatul...
vă rog să scuzați divagația și, eventual, sarcasmul prea dur. dar așa sunt eu plămădit, nu suport greșelile de logică în exprimare.
Daca respecti regulile impuse pentru joc e ok. Ce faci in afara lui e o optiune pur personala.
...aici iar nu mi-e prea clar. adică pot să-l înjur birjărește pe bietul meu adversar după ce s-a trecut rezultatul pe foaie, că nu mai are legătură cu meciul. dar cu ce să aibă legătură, că doar nu cu primăria care sponsorizează turneul...?!
Am avut de multe ori neplacuta surpriza sa constat cand eram si eu la toaleta, ca nu toti cei care o viziteaza se spala pe maini la plecare.
....să știți, dragi colegi amaturiști (și nu-i deloc o glumă), că există în lumea asta oameni care atât de mult țin la igiena personală, încât se spală pe m?ini ?NAINTE să intre la izolator. pentru că li se pare că O murdăresc dacă pun m?na pe EA nespălați.
încă odată îmi cer mii de scuze. n-am vrut să fac nimic rău, dar citind postul 143 m-am enervat de vreo 3 ori pe parcurs și era cât pe-aci să-mi dau în cap cu bunătate de laptop pe care am dat cam cât dai pe o mașină de m?na a doua. și tot de atâtea ori (printre ele, nu în același timp) m-a umflat un râs de mi-a venit să mă urc pe pereți ca The Amazing Spiderman. bine că nu m-am urcat, că-mi rupeam și g?tul.
dragă domnule Zedler, aveți mare dreptate. eu acum când citesc ce ați postat îmi dau seama de fapt cât de important este un anumit gest care mi se întâmplă și mie aproape zilnic și căruia aproape că nu i-am acordat nici o importanță. mai exact, am un șef de tură la restaurant. el dacă nu are aceeași tură ca și mine, când termină programul nu pleacă acasă până nu vine la noi, care mai lucrăm, și ne strânge m?na. de multe ori spune și ''mulțumesc''... vă rog să mă credeți, eu om născut și trăit în România, educat în familie de profesori și care am venerat școala ca pe ceva sfânt, când mi s-a întâmplat prima oară ce povestesc aici m-am speriat și n-am știut ce să cred. și nu m-a întrebat niciodată omul dacă am fost la toaletă sau dacă m-am spălat pe m?ini. am 2 remarci de făcut cu privire la întâmplarea asta cu șeful meu de tură:
1. când lucrez cu alți șefi de tură, îmi fac treaba normal, aștept liniștit să treacă cele 8 ore și nu mai pierd nici o secundă în plus
când lucrez cu el am chef de muncă, îmi fac treaba cât mai bine și încerc tot timpul să mai fac ceva în afară de sarcinile pe care mi le dă, iar când mă întreabă dacă pot să stau juma de oră peste program, eu răspund că vreau o oră
2. pentru noi, românii, multe lucruri de genul ăsta sunt absolut lipsite de importanță. noi ne ghidăm mereu după dictonul ''las-o acum, că merge și așa''. trebuie să scăpăm de boala asta cât mai repede. dacă vom reuși, atunci poate nepoții noștri vor avea o șansă reală de a trăi o viață mai bună decât a noastră
.....și da, onorabile domn de la postul 143, vă dau și dumneavoastră o doză de dreptate. fiindcă pentru a ajunge la nivelul țărilor pe care le ''slugărim'' prin toată Europa, trebuie inclusiv să ?nvățăm să ne spălăm pe m?ini.
indifernt ce-am scris aici, cu oricare dintre dumneavoastră îmi va face plăcere să mă întâlnesc într-o sală de sport.
intenția mea nu-i să critic sau să contrazic pe nimeni, ci pur și simplu am o reacție reflexă la ceea ce citesc.