AmaTur: Turneu B Turneu B la Gura Humorului ,, Toamna in Bucovina'' Sambata 06.09.2014 LA GRAMADA

Imi pare rau ca nu am reusit sa fiu si eu in pozele astea, poate data viitoare . Felicitari concurentilor si nu in ultimul rand castigatorului !

impecabil,jos palaria nea Dane,tine-o tot asa,foarte frumos,si felicitari pentru locul 1,felicitari tuturor

Clasament AmaTori

1 -- 4
Chirap Dan - Gura Humorului
Rusti Catalin - Suceava
Marcu Vasile - Vatra Dornei
Toporas Cosmin - Suceava
5 -- 8
Colesniuc Romeo - Botoșani
Polocoser Cristian - Suceava
Mahu Bogdan - Pascani
Corneanu Sorin - Botoșani
9 -- 12
Ungureanu Adrian - Suceava
Ungureanu Florin - Suceava
Alexandru Liviu - Botoșani
Vieru Costica - Botoșani
14 -- 19 loc 3 gr.sup.
Morosan Marian - Suceava
Robu Valentin - Botoșani
Lucic Corneliu - Suceava
Pogorevici Mircea - Gura Humorului
Boicu Gabriel - Vatra Dornei
Chiriac Marius - Botoșani
20 -- 25 loc 4 gr.sup.
Palamaru Emil - Vatra Dornei
Apalamarita Mara - Vatra Dornei
Cotoara Toader - Suceava
Vieru Carmen - Vatra Dornei
Florea Ionut - Vatra Dornei
Albu Constantin - Suceava
26 -- 1v gr.inf.
Corneanu Gabriel - Iași
27 -- 30 0v gr.inf.
Butnaru Madalina - Vatra Dornei
Odochean Razvan - Vatra Dornei
Dranca Ana Maria - Vatra Dornei
Boicu Anda - Vatra Dornei

Crut Gheorghe absent nemotivat.

Clasament afisat la ora 14.45 nu am mai vazut pana acuma.Bravo Dane cred ca acum inteleg participanti care este farmecul scurtari turneelor si totusi sa joace destule meciuri pe saturate.Inca odat BRAVO

P.S. Pe 9.11 (nov) fac eu gratarul:D

EMI

Ultima editare:
Felicitari Dane pentru frumoasa performanta de castigator in dubla ipostaza de organizator-participant! Felicitari Vasile pentru podium!Hai ai nostri!

Felicitari tuturor participantilor si nu in ultimul rand castigatorilor( adica tututror !) Eu din pacate sunt in concediu in Grecia si nu am putut participa( nu va inchipuiti cate I-au auzit urechile lui nevasta-mea din cauza asta) dar sper sa nebucurie data viitoare intalnim cu aceiasi bucurie data viitoare( adica in noiembrie L agura Humorului !)

- - - Actualizat - - -

am scris cu multe greseli dar a-ti inteles voi ce am vrut eu sa spun.

Multumesc pentru aprecieri si felicit pe toti participantii. Din punctul meu de vedere a fost o reusita pe tot planul. Turneul s- a terminat repede si am mai avut timp pana la ora 17.oo sa mai facem inca unul de dublu . La acest turneu s- au inscris 12 echipe . Fotografii de la gratar si de la turnee putin mai tarziu. Ne revedem la urmatorul turneu :)
Hai ai nostri !

Multumesc pentru aprecieri si felicit pe toti participantii. Din punctul meu de vedere a fost o reusita pe tot planul. Turneul s- a terminat repede si am mai avut timp pana la ora 17.oo sa mai facem inca unul de dublu . La acest turneu s- au inscris 12 echipe . Fotografii de la gratar si de la turnee putin mai tarziu. Ne revedem la urmatorul turneu :)
Hai ai nostri !

Nu am participat activ nici la acest turneu, nici la primele turnee Amatur, dar cred ca asta este ceea ce au incepu initiatori Amatur.Turnee mici ,scurte si urmate de o "chermeza";)

Back
Sus