AmaTur: Turneu B Turneu B la Gura Humorului ,, Toamna in Bucovina'' Sambata 06.09.2014 LA GRAMADA

Cateva fotografii de la turneele de anii trecuti facute in aceeasi perioada...

Si sa nu uit: Premierea se va face la gratar !!!
Hai ai nostri !

Din Botoșani Colesniuc Romeo si Robu Valentin. Dane, sunt convins ca va fi un concurs reusit, indiferent de nivelul lui, pentru ca tu vei fi aceeasi gazda primitoare ca intotdeauna. Venim cu mare placere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pe noi iesenii care raspundeam cu mare placere la invitatiile unui turneu la Gura Humorului ne-ati pus in dilema fiind la mijloc ca distanta. Am fi venit cu mare placere dar ne-am inscris din vreme la turneul de la Tecuci, asa ca ramane pe noiembrie. Mult success tuturor prietenilor nostril si sa mancati un gratar si pentru noi !

Pe noi iesenii care raspundeam cu mare placere la invitatiile unui turneu la Gura Humorului ne-ati pus in dilema fiind la mijloc ca distanta. Am fi venit cu mare placere dar ne-am inscris din vreme la turneul de la Tecuci, asa ca ramane pe noiembrie. Mult success tuturor prietenilor nostril si sa mancati un gratar si pentru noi !
Succes atunci si nu aveti grija cu gratarul. Gasim noi oameni :) Bafta si lui Tavi !

Eu personal am sa-ti pastrez o bucata din capra vecinului.TE SALUT dragule si succes la concurs

turneu Gura Humorului

turneu Gura Humorului

Multumim nea Vasile si mult success si d-voastra !

Din Botoșani, Alexandru Liviu si Chiriac Marius.

- - - Actualizat - - -

Randurile botosanenilor se ''ingroasa" - Grosu Octavian.

nea Dane Albu Catalin nu sa inscris la turneu.deci chiar daca nu m am inscris,ma retrag. :))

- - - Actualizat - - -

uiteati va la Marian Morosan(marianmoro) . a scris Albu Constantin,nu Albu Catalin.schimbati va rog. multumesc

Back
Sus