Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Succes atunci si nu aveti grija cu gratarul. Gasim noi oameniPe noi iesenii care raspundeam cu mare placere la invitatiile unui turneu la Gura Humorului ne-ati pus in dilema fiind la mijloc ca distanta. Am fi venit cu mare placere dar ne-am inscris din vreme la turneul de la Tecuci, asa ca ramane pe noiembrie. Mult success tuturor prietenilor nostril si sa mancati un gratar si pentru noi !
din Pascani,scuzese inscrie Mahu Bogdan la acest turneu,multumesc
Eu personal am sa-ti pastrez o bucata din capra vecinului.TE SALUT dragule si succes la concursPe noi iesenii care raspundeam cu mare placere la invitatiile unui turneu la Gura Humorului ne-ati pus in dilema fiind la mijloc ca distanta. Am fi venit cu mare placere dar ne-am inscris din vreme la turneul de la Tecuci, asa ca ramane pe noiembrie. Mult success tuturor prietenilor nostril si sa mancati un gratar si pentru noi !
Va fi un singur turneu. Vieru Carmen si Boicu Anda erau deja inscrise. Multumim !De la vatra dornei florea ionut, vieriu carmen, boicu gabriel la amatur si boicu anda la copii
Cotara Toader
albu c-tin amatori
Cu scuzele de rigoare se retrage Grosu Octavian din Botoșani.