Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
AmaTur: Turneu BTurneu B la Gura Humorului ,, Toamna in Bucovina'' Sambata 06.09.2014 LA GRAMADA
Din Botoșani Colesniuc Romeo si Robu Valentin. Dane, sunt convins ca va fi un concurs reusit, indiferent de nivelul lui, pentru ca tu vei fi aceeasi gazda primitoare ca intotdeauna. Venim cu mare placere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pe noi iesenii care raspundeam cu mare placere la invitatiile unui turneu la Gura Humorului ne-ati pus in dilema fiind la mijloc ca distanta. Am fi venit cu mare placere dar ne-am inscris din vreme la turneul de la Tecuci, asa ca ramane pe noiembrie. Mult success tuturor prietenilor nostril si sa mancati un gratar si pentru noi !
Pe noi iesenii care raspundeam cu mare placere la invitatiile unui turneu la Gura Humorului ne-ati pus in dilema fiind la mijloc ca distanta. Am fi venit cu mare placere dar ne-am inscris din vreme la turneul de la Tecuci, asa ca ramane pe noiembrie. Mult success tuturor prietenilor nostril si sa mancati un gratar si pentru noi !