Buna dimineata,
Din punctul meu de vedere a fost cel mai nereusit turneu la care am participat vreodata,deoarece:
-premiile nu s-au acordat conform promisiunii de pe site(eu am luat locul 4 si nu am primit nici macar o diploma)
-organizarea a fost foarte ciudata:din grupe de cate 6 se califica primii 2,iar apoi direct eliminatorii
-conditiile de joc nu au fost bune,iar igiena lasa mult de dorit(nu era nici macar hartie igienica la baie)
In concluzie, nu cred ca este corect ca s-a schimbat regulamentul dupa ajungerea participantilor, fara anuntul in prealabil de site.
- - - Actualizat - - -
In al doilea rand au lasat sa participe legitimati la amatori,respectiv open.
Buna ziua. As vrea sa completez ce a mai ramas necompletat de catre Dan :
-organizare foarte proasta, atat in grupele de amatori cat si la open...daca nu era domnul Rusu Stefan din Cluj-Napoca sa se implice atat de mult in organizarea concursului de open, probabil ca meciurile se terminau la ora 0:00 noaptea. Tin sa il felicit si sa ii multumesc pe aceasta cale DOMNULUI Rusu Stefan pe implicare si organizare. Merita scris cu majuscule oricum.
-la amatori am venit cu baieti din Târnaveni, 8 la numar dintre care 5 au fost in aceeasi grupa. Ei toata ziua joaca acasa intre ei. La concurs se presupune ca ar trebui sa joace cu altii, dar cei care s-au ocupat de oranizarea grupelor nu stiau ce fac...
-la open ni s-a pus la dispozitie o masa pt 10 participanti, sistemul fiind fiecare cu fiecare, asta insumand zeci de meciuri de jucat si mult timp mort intre jocuri.
-multumiri celor care au participat la amatori pentru ca au mai lasat mesele libere si am putut sa jucam si acolo.
-spatiul foarte mic de joc la inceput, dar dupa rearanjarea meselor DE CATRE JUCATORI am putut determina un spatiu decent in care se pot juca meciuri.
-parerea mea e ca in sala a fost destul de frig. Toata lumea era cu trening pe ei si cu geci si fulare.
-de afara venea lumina soarelui si au fost cateva ore bune in care jucam cu soarele pe masa. Daca se stia ca se organizeaza concurs trebuiau puse ceva perdele sau draperii sa nu bata soarele pe mese...
-pe site scria ca concursul se desfasoara in turneul Amatur, regulile fiind concepute, scrise si respectate peste tot, indiferent de locatie, dar cand am ajuns la Ludus am constatat ca regulile pot fi schimbate dupa bunul plac al gazdelor.
In concluzie, subscriu la ce a scris si Dan: a fost cel mai nereusit concurs la care am participat vreodata in circuitul Amatur.
Si inca ceva : pretul pt masa de amiaza era anuntat de 8 lei...dar surpriza-cand am ajuns acolo pretul a crescut cu 2 lei. Nu e mare lucru, daca vrei sa mananci oricum mananci. Dar gestul...(
Un cuvant poate descrie cel mai bine turneul : DEZAMAGIRE !!!