AmaTur: Turneu B Turneu B - Ludus-Mureș - 12 ian 2013

aloha dragilor...se inscrie la Amatori..GIPSY KING...si PRALEA CONSTANTIN,,,Alba Iulia...pina ne-om vedea acelas salut voios..LONG LIVE ROCK AND ROLL.

Marcel suntem 4 deja. Cred. Vlad tre sa ma sune azi sa imi confirme si te anunt daca mai e loc.3 in spate cred ca e mult, incomod pt voi.

Imi face placere sa iti cedez locul la Cupa Salina din 16.02.2013 cu conditia sa mergi. Consider ca meriti mai mult decat mine sa fii prezent acolo. Vin sa te sustin in calitate de spectator.

Avand un numar mare de participanti la concurs, revenim la locatia initiala:

Liceul industrial ludus, str. Crinului nr. 2.

Va multumim pentru intelegere si pentru participare

Deja sunt in ceata, mai avem putin si ajungem in Palatul sporturilor cu motor din China. Imbucurator ca suntem asa multi :)

baia mare, cu cei 3, reprezentanti nu mai poate fi prezenta din motive meteorologice.

super poze pune-ti va rugam si un filmulet doua pentru sufletul celor ce nu au putut sa ajunga la concurs ...

Buna dimineata,
Din punctul meu de vedere a fost cel mai nereusit turneu la care am participat vreodata,deoarece:
-premiile nu s-au acordat conform promisiunii de pe site(eu am luat locul 4 si nu am primit nici macar o diploma)
-organizarea a fost foarte ciudata:din grupe de cate 6 se califica primii 2,iar apoi direct eliminatorii
-conditiile de joc nu au fost bune,iar igiena lasa mult de dorit(nu era nici macar hartie igienica la baie)
In concluzie, nu cred ca este corect ca s-a schimbat regulamentul dupa ajungerea participantilor, fara anuntul in prealabil de site.
- - - Actualizat - - -
In al doilea rand au lasat sa participe legitimati la amatori,respectiv open.

Un turneu urat de tot organizat , cum spune si Mocean nu s-a respectat nimic din cele spuse pe forum iar conditiile au fost rele de tot , atat am avut de spus

Dupa parerea mea acest concurs a fost facut de a multumi pe sponsori care au contribuit pentru mese si mai putin pentru concurs. Sincer nu imi place sa critic un concurs la care particip, dar acesta mi-a lasat totusi un gust amar din pacate. Nu spun asta pentru ca ca nu am luat locul 1, spun ca nu poti sa iti bati joc de jucatori care vin totusi de departe cu masina, si constata la fata locului ca schimbi dupa bunu plac sistemul de joc. Trebuia sa se specifice inainte pe forum ca concursu va avea anumite schimbari. Nu ca vi acolo si ai surpriza sa vezi un jucator de open sa joace la amator pentru a castiga bani. Nu este corect fata de cei mai slabi care nu fac sport de perfomanta sa joace cu unul legitimat si care face sport de perfomanta. Cu bune cu rele trebuie sa acceptati crticile mentionate de noi. Ce mi-a placut mult acolo a fost mancare la restaurant, care a meritat cu 10 lei sa mananci doua feluri porti la pranz. Va doresc o zi buna si invatati din greseli daca mai vreti sa organizati concurs.

Buna dimineata,
Din punctul meu de vedere a fost cel mai nereusit turneu la care am participat vreodata,deoarece:
-premiile nu s-au acordat conform promisiunii de pe site(eu am luat locul 4 si nu am primit nici macar o diploma)
-organizarea a fost foarte ciudata:din grupe de cate 6 se califica primii 2,iar apoi direct eliminatorii
-conditiile de joc nu au fost bune,iar igiena lasa mult de dorit(nu era nici macar hartie igienica la baie)
In concluzie, nu cred ca este corect ca s-a schimbat regulamentul dupa ajungerea participantilor, fara anuntul in prealabil de site.
- - - Actualizat - - -
In al doilea rand au lasat sa participe legitimati la amatori,respectiv open.
Buna ziua. As vrea sa completez ce a mai ramas necompletat de catre Dan :
-organizare foarte proasta, atat in grupele de amatori cat si la open...daca nu era domnul Rusu Stefan din Cluj-Napoca sa se implice atat de mult in organizarea concursului de open, probabil ca meciurile se terminau la ora 0:00 noaptea. Tin sa il felicit si sa ii multumesc pe aceasta cale DOMNULUI Rusu Stefan pe implicare si organizare. Merita scris cu majuscule oricum.
-la amatori am venit cu baieti din Târnaveni, 8 la numar dintre care 5 au fost in aceeasi grupa. Ei toata ziua joaca acasa intre ei. La concurs se presupune ca ar trebui sa joace cu altii, dar cei care s-au ocupat de oranizarea grupelor nu stiau ce fac...
-la open ni s-a pus la dispozitie o masa pt 10 participanti, sistemul fiind fiecare cu fiecare, asta insumand zeci de meciuri de jucat si mult timp mort intre jocuri.
-multumiri celor care au participat la amatori pentru ca au mai lasat mesele libere si am putut sa jucam si acolo.
-spatiul foarte mic de joc la inceput, dar dupa rearanjarea meselor DE CATRE JUCATORI am putut determina un spatiu decent in care se pot juca meciuri.
-parerea mea e ca in sala a fost destul de frig. Toata lumea era cu trening pe ei si cu geci si fulare.
-de afara venea lumina soarelui si au fost cateva ore bune in care jucam cu soarele pe masa. Daca se stia ca se organizeaza concurs trebuiau puse ceva perdele sau draperii sa nu bata soarele pe mese...
-pe site scria ca concursul se desfasoara in turneul Amatur, regulile fiind concepute, scrise si respectate peste tot, indiferent de locatie, dar cand am ajuns la Ludus am constatat ca regulile pot fi schimbate dupa bunul plac al gazdelor.
In concluzie, subscriu la ce a scris si Dan: a fost cel mai nereusit concurs la care am participat vreodata in circuitul Amatur.
Si inca ceva : pretul pt masa de amiaza era anuntat de 8 lei...dar surpriza-cand am ajuns acolo pretul a crescut cu 2 lei. Nu e mare lucru, daca vrei sa mananci oricum mananci. Dar gestul...(
Un cuvant poate descrie cel mai bine turneul : DEZAMAGIRE !!!

Ultima editare:
Parerea mea de amator...cu perspective este ca organizarea turneului a lasat de dorit.
Acum no, sa avem clementa pentru eforturile organizatorilor dar sa fim impotriva schimbarii regulilor concursului "la fata locului" pe viitor! pentru ca sa decidem inainte de a purcede la drum daca merita efortul sau nu de a pierde o zi intreaga.
Asteptam cu interes postarea clasamentului final al concursului.

Back
Sus