AmaTur: Turneu B Turneu B "Paleta Veche" editia a VII-a VICTORIA 03 Ianuarie 2015

SĂ AVEȚI UN START REUȘIT ?N TOATE DIRECȚIILE!!!

Turneul paleta veche a fost „v?rful carierei mele” în AmaTur.
acolo am ieșit din grupele superioare

?n rest, totdeauna în infrioare am rămas... acolo unde mi-este locul :D

acum m-am înscris, dar nu văd șanse prea mari să ajung la Victoria.

poate îmi dați o sugestie cum să vin de la Sibiu și altfel decât cu cineva cu mașina. văd că sibienii nu se înscriu, probabil din cauza condițiilor climatice din ultimele zile.

mă interesez dimineață cum e cu bus-ul.

dacă nu iese potriveala, după masă fac retragerea :P

a fost destul de scurt? :D

"a fost destul de scurt"...omul a vrut sa te ajute nu sa faci bascalie..trebuia sa-i trimiti mp...

Buna seara. Se retrage Nica Ionut. Probleme de transport :(

Daca dotarile 4x4 si troliu cu care sunt dotate masina ta Ionut,nu reusesc sa strabata Balcani,inseamna ca este o problema grava in zona,iar stirile ne arata o imbunatatire a situatiei in Serbia doar de maine,asa ca te asteptam la petrecere care stim cand o incepem dar nu stim cand o terminam.:D
EMI

Cu mare placere,cu mare chef de joc,cu nerabdare sa-mi reintalnesc prietenii in primul turneu din 2015..se inscrie Banu Nicolae din Ocna Sibiului.

...daca este cineva din Sibiu si merge la turneu cu masina rog sa imi dea de stire 0743-982.653 ,pt a merge impreuna

Din TARGOVISTE Lazaroiu Adrian ,Movileanu Flaviu si Darmaz Ion
Movileanu Darius copii 9 ani.Multumim so LA MULTI ANI!

Din pacate m-a mancat undeva sa schimb masina in concediu....cu una nemțească. Avand in vedere ca s-a bulit ambreiajul la masina ... sunt blocat in Budapesta pana maine cand e gata.
Cu aceasra ocazie ma bucur si eu de ospitalitatea vecinilor nostrii unguri.
Va urez distractie maximă.
Succes !

Daca dotarile 4x4 si troliu cu care sunt dotate masina ta Ionut,nu reusesc sa strabata Balcani,inseamna ca este o problema grava in zona,iar stirile ne arata o imbunatatire a situatiei in Serbia doar de maine,asa ca te asteptam la petrecere care stim cand o incepem dar nu stim cand o terminam.:D
EMI
Emi cum e drumul de la Ucea spre voi sa stim la cat purcedem la drum.
La multi ani!

Se insriu>

Samu Dorel....Cirta
Govoreanu Florin...Cisnadie

Ultima editare:
Back
Sus