AmaTur: Turneu B Turneu B "Paleta Veche" editia a VII-a VICTORIA 03 Ianuarie 2015

Esti tanar. Te inteleg !

...am și febră musculară :D

- - - Actualizat - - -

cateva poze de la premiere

de ce le-ai pus de 2 ori? vrei să iei „?mi place” de două ori hoțule? :)

- - - Actualizat - - -

un exemplu de 'paleta veche'..

pe lângă asta, Vlad Farcaș a adus cu el și niște „mostre de șmirghel” de le Bistrița și am văzut niște demonstrații de adevărați maeștri, când în pauzele dintre meciurile oficiale el și încă vreo 2 „talentați” dădeau topspinuri cu nemiluita... nici n-aș fi zis că joacă cu șmirghelul dacă n-aș fi auzit sunetul sec al mingii :)

Ultima editare:
Salutare si felicitari pentru inca un turneu reusit!Imi pare tare rau ca nu am reusit sa ajung dar tocmai ce m-am intors din munti.Ce-as mai fi jucat si eu cateva partide!
Eram convins ca un turneu marca Emi si Gelu v-a reusi.
Felicitari castigatorului dar mai ales participantilor .
Va doresc un An 2015 plin de turnee reusite si Sanatate Maxima!
Cu drag ,
Alex Mureșanu

Felicitari tuturor,organizatori si participanti,pentru acest prim turneu marca.....Emi&Gelu!!!!!
Bravo Vladut pentru aceasta performanta deosebita,ai inceput anul cum nu se putea mai bine!
Bravo Maestrului Adimucu pentru accederea in superioare!!

Primul turneu pe anul acesta la care particip , un turneu cu traditie la Victoria unde m-am simtit extraordinar ca de fiecare data alaturi de niste oameni minunati. Multumiri lui EMI si GELU pentru organizare , felicitari castigatorilor turneului ! Felicitari tuturor brasovenilor cu care am avut placerea sa joc (jucatori de valoare - open-isti) si doresc sa-i enumar pe cei care m-au batut dar de la care am avut ce invata : Hutanu Alin in inferioare , Oprea Nicolae in superioare , Vladoiu Gelu in eliminatorii turul 2 si Rus Andrei in sistemul dublu KO .

Postez aici si finala turneului :

https://www.youtube.com/watch?v=YdYzfOj0Em0&list=UU88QT3cCxcQ3LW0muMGaFFg

si o poza de la petrecerea de dupa turneu , la cabana minunata " Casa de sub Sipote - Porumbacu " unde am fost primiti de niste oameni de nota 10 , intr-o locatie de vis ! Inca o data multumiri lui EMI !

Sper ca am fost destul de scurt , prietenii stiu de ce ! :)

Multumesc Luci pentru filmarea foarte buna (tie nu-ti trebuie trepied). Felicitari Vladut! Ai castigat doua seturi, unul fiind condus cu 10-5, iar ultimul cu 10-7! Comentariile sunt de prisos. Videoclipul este dovada! Succes la Topoloveni! Acolo e alta altitudine, iar de pe la superioare vine si miros de sarmalute! (de tuica nu spun nimic ....) Deh .... conditii mai grele pentru finalisti!

Felicitari tuturor,organizatori si participanti,pentru acest prim turneu marca.....Emi&Gelu!!!!!
Bravo Vladut pentru aceasta performanta deosebita,ai inceput anul cum nu se putea mai bine!
Bravo Maestrului Adimucu pentru accederea in superioare!!
In lipsa voastra, a Agnitenilor,care s-a simtit pana la Brașov,am indraznit sa-l incalzesc oe maestru.

Back
Sus