Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
momentan sunt depasit de situatie,abia mi-am recuperat tot ce uitasem pe la sala:wave:Florin ma intelege,la el am uitam laptop-ul....:clap:,dar am trimis o solicitare,asteptam putin Gelutu.Victoras...ajuta baietii sa posteze clasamentul...asteapta si Florin...au ramas putini care nu au postat.
Am primit solicitarea, sunt calare pe laptop.maine dimineata va treziti cu clasamentul a La Nicole.momentan sunt depasit de situatie,abia mi-am recuperat tot ce uitasem pe la sala:wave:Florin ma intelege,la el am uitam laptop-ul....:clap:,dar am trimis o solicitare,asteptam putin Gelutu.
Multumesc domnului Dan pt raspuns. O alta observatie din timpul concursului, obiceiul unui concurent de a-si sterge mainile pe peretii salii[nu dau nume]
Cu siguranta dvs aveti dreptate si nu e scopul meu sa polemizam,dar asta nu preleva partea a 2a a observatiei mele,seara buna,si sa ne vedem cu bine la urmatoarele turnee organizate de INDOOR TENIS CLUB.Prietenii(care este).. stiu de ce.:wave:Aveti dreptate, dar obiceiul cu stersul pe maini ,a avut loc si la masa nr 1 in optimi si a fost vazut de toata lumea ,inclusiv de organizatori ,sau asa am crezut eu.