Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
momentan sunt depasit de situatie,abia mi-am recuperat tot ce uitasem pe la sala:wave:Florin ma intelege,la el am uitam laptop-ul....Victoras...ajuta baietii sa posteze clasamentul...asteapta si Florin...au ramas putini care nu au postat.
Am primit solicitarea, sunt calare pe laptop.maine dimineata va treziti cu clasamentul a La Nicole.momentan sunt depasit de situatie,abia mi-am recuperat tot ce uitasem pe la sala:wave:Florin ma intelege,la el am uitam laptop-ul....,dar am trimis o solicitare,asteptam putin Gelutu.
Multumesc domnului Dan pt raspuns. O alta observatie din timpul concursului, obiceiul unui concurent de a-si sterge mainile pe peretii salii[nu dau nume]
Cu siguranta dvs aveti dreptate si nu e scopul meu sa polemizam,dar asta nu preleva partea a 2a a observatiei mele,seara buna,si sa ne vedem cu bine la urmatoarele turnee organizate de INDOOR TENIS CLUB.Prietenii(care este).. stiu de ce.Aveti dreptate, dar obiceiul cu stersul pe maini ,a avut loc si la masa nr 1 in optimi si a fost vazut de toata lumea ,inclusiv de organizatori ,sau asa am crezut eu.