Dracea Gabriel
junior
Multumesc nea Mihai si felicitari ptr locul de la Sacele
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ar fi interesant, dar nu se poate decat in afara turneelor AmaTur.Pote se gandeste cineva sa organizeze un turneu la care sa participe doar jucatori cu fete de paleta soft, n-ar fi rau sa vedem cum stam. Ce spuneti?
De acord !Ar fi interesant, dar nu se poate decat in afara turneelor AmaTur.
Si cu ce marca de fete sa fie?Pote se gandeste cineva sa organizeze un turneu la care sa participe doar jucatori cu fete de paleta soft, n-ar fi rau sa vedem cum stam. Cespuneti?
No coment!Si cu ce marca de fete sa fie?
Ce fete soft/max/fx/etc.
Cred ca nu se poate sa-i potrivesti pe toti.
Pote se gandeste cineva sa organizeze un turneu la care sa participe doar jucatori cu fete de paleta soft, n-ar fi rau sa vedem cum stam. Ce spuneti?
Pote se gandeste cineva sa organizeze un turneu la care sa participe doar jucatori cu fete de paleta soft, n-ar fi rau sa vedem cum stam. Ce spuneti?
Si ti-a placut????La Ploiești ai jucat cu mine cu iarba
La Ploiești ai jucat cu mine cu iarba
Paleta cu iarba are un principiu de baza;Ideea jocului este ca nu stie adversarul sa atace asa cum stie ierbarul sa se apere.Principiul acesta nu este valabil pentru toti jucatorii.Unii chiar reusesc sa atace mai bine decat se asteapta ierbarul.Pentru asta se pregatesc softistii.Unii reusesc,altii nu.
Eu (ierbar)- jucand cu openistii in grupa inferioara nu am reusit sa ma apar.Au atacat mai bine ei.Ideea este ca nu puteam sa stau nici macar in picioare cu o paleta soft.De aceea am revenit la iarba.Iarba nu e asa periculoasa pentru jucatori antrenati.Pentru jucatori mai slabi e o arma letala.Si eu am militat mult impotriva ierburilor.Neputand ataca cu softuri a trebuit sa devin ierbar.E alegerea fiecaruia ce devine.toti isi doresc progresul.
Paleta cu iarba are un principiu de baza;Ideea jocului este ca nu stie adversarul sa atace asa cum stie ierbarul sa se apere.Principiul acesta nu este valabil pentru toti jucatorii.Unii chiar reusesc sa atace mai bine decat se asteapta ierbarul.Pentru asta se pregatesc softistii.Unii reusesc,altii nu.
Eu (ierbar)- jucand cu openistii in grupa inferioara nu am reusit sa ma apar.Au atacat mai bine ei.Ideea este ca nu puteam sa stau nici macar in picioare cu o paleta soft.De aceea am revenit la iarba.
Ai explicat foarte sugestiv, .. dar nu intotdeauna drumul ocolit este cel bun. Adica, cu tot respectul, spun ca este posibil progresul, dar cu indelunga rabdare.. vorba americanilor: NO PAIN, NO GAIN.
Oare nu este mai bine sa castigi cu jucand cu soft?