AmaTur: Turneu B Turneu B Ploiești 21.06.2014

Ce au facut colegii mei de paleta -ierbarii de la Campina si Paulesti?
Nu vedem clasamentul.

Felicitari organizatorilor si castigatorilor!!!

- - - Actualizat - - -

Felicitari, fiului meu Miron Andrei!!!:clap:

Pote se gandeste cineva sa organizeze un turneu la care sa participe doar jucatori cu fete de paleta soft, n-ar fi rau sa vedem cum stam. Ce spuneti?

Turneu B Ploiești 21.06.2014

Pote se gandeste cineva sa organizeze un turneu la care sa participe doar jucatori cu fete de paleta soft, n-ar fi rau sa vedem cum stam. Ce spuneti?

Paleta cu iarba are un principiu de baza;Ideea jocului este ca nu stie adversarul sa atace asa cum stie ierbarul sa se apere.Principiul acesta nu este valabil pentru toti jucatorii.Unii chiar reusesc sa atace mai bine decat se asteapta ierbarul.Pentru asta se pregatesc softistii.Unii reusesc,altii nu.
Eu (ierbar)- jucand cu openistii in grupa inferioara nu am reusit sa ma apar.Au atacat mai bine ei.Ideea este ca nu puteam sa stau nici macar in picioare cu o paleta soft.De aceea am revenit la iarba.Iarba nu e asa periculoasa pentru jucatori antrenati.Pentru jucatori mai slabi e o arma letala.Si eu am militat mult impotriva ierburilor.Neputand ataca cu softuri a trebuit sa devin ierbar.E alegerea fiecaruia ce devine.toti isi doresc progresul.

Turneu B Ploiești 21.06.2014

Paleta cu iarba are un principiu de baza;Ideea jocului este ca nu stie adversarul sa atace asa cum stie ierbarul sa se apere.Principiul acesta nu este valabil pentru toti jucatorii.Unii chiar reusesc sa atace mai bine decat se asteapta ierbarul.Pentru asta se pregatesc softistii.Unii reusesc,altii nu.
Eu (ierbar)- jucand cu openistii in grupa inferioara nu am reusit sa ma apar.Au atacat mai bine ei.Ideea este ca nu puteam sa stau nici macar in picioare cu o paleta soft.De aceea am revenit la iarba.Iarba nu e asa periculoasa pentru jucatori antrenati.Pentru jucatori mai slabi e o arma letala.Si eu am militat mult impotriva ierburilor.Neputand ataca cu softuri a trebuit sa devin ierbar.E alegerea fiecaruia ce devine.toti isi doresc progresul.

Cristi, dupa cum spune si mmroglobalnet este optiunea fiecaruia dintre noi ce vrem sa devenim si cu ce alegem sa jucam.
In ceea ce ma priveste voi continua cu soft si voi incerca sa inteleg jocul ierbarilor sau al celor care folosesc anti-spin sau anti-power sau super-block, etc.
Cu un antrenament adecvat poti sa invingi astfel de jucatori chiar daca jocul pe care trebuie sa il faci nu va mai fi la fel de spectaculos.

"Paleta cu iarba are un principiu de baza;Ideea jocului este ca nu stie adversarul sa atace asa cum stie ierbarul sa se apere.Principiul acesta nu este valabil pentru toti jucatorii.Unii chiar reusesc sa atace mai bine decat se asteapta ierbarul.Pentru asta se pregatesc softistii.Unii reusesc,altii nu.
Eu (ierbar)- jucand cu openistii in grupa inferioara nu am reusit sa ma apar.Au atacat mai bine ei.Ideea este ca nu puteam sa stau nici macar in picioare cu o paleta soft.De aceea am revenit la iarba.Iarba nu e asa periculoasa pentru jucatori antrenati.Pentru jucatori mai slabi e o arma letala.Si eu am militat mult impotriva ierburilor.Neputand ataca cu softuri a trebuit sa devin ierbar.E alegerea fiecaruia ce devine.toti isi doresc progresul"

Nu trebuie sa va justificati, aveti dreptul sa jucati cu ce doriti , suntem f.multi care jucam cu ierbari doar la turnee, daca va place sa "caftiti" dintr-astia ca mine ... spor la treaba :)
Mircea_db72, tenisul de masa pt mine este un hobby, nimic mai mult, crede-ma ca joc doar de placere

Ultima editare:
Eu (ierbar)- jucand cu openistii in grupa inferioara nu am reusit sa ma apar.Au atacat mai bine ei.Ideea este ca nu puteam sa stau nici macar in picioare cu o paleta soft.De aceea am revenit la iarba.

Ai explicat foarte sugestiv, .. dar nu intotdeauna drumul ocolit este cel bun. Adica, cu tot respectul, spun ca este posibil progresul, dar cu indelunga rabdare.. vorba americanilor: NO PAIN, NO GAIN.
Oare nu este mai bine sa castigi cu jucand cu soft?

Ai explicat foarte sugestiv, .. dar nu intotdeauna drumul ocolit este cel bun. Adica, cu tot respectul, spun ca este posibil progresul, dar cu indelunga rabdare.. vorba americanilor: NO PAIN, NO GAIN.
Oare nu este mai bine sa castigi cu jucand cu soft?

cand o sa intelegeti principiul ierbii o sa vedeti ca va veti dorii sa jucati impotriva ei... (nu ma refer sa o "fumati" :P )
Ideea este ca sunt putin ierbari care si ataca (ex.:Familia Miron, brovo lor), si atunci ei sunt la mila voastra, cat de bine poti ataca!!! Rabdare, tutun si antrenament fratilor.!!
Stima

Ultima editare:
Back
Sus