rcolesniuc
senior
Din Botoșani, Colesniuc Romeo.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ai dat de internet?Il rugam pe d-l Misu Tiganasu sa organizeze si un turneu de consolare poate bunul nostru prieten Madalin Gora reuseste sa-si atinga visul de a castiga o cupa. Misule sau poate faci o derogare si il primesti la copii cl I - IV.
Doru,imi cer scuze in numele lui Catalin Orza.Gluma ma viza in mod direct pe mine si omul si-a permis acest lucru datorita relatiei foarte apropiate dintre noi.d-le orza daca ai fi din jud.suceava ai fi cel putin educat,ptr ca am o multime de prieteni in acest oras minunat care au o impresie buna despre Botoșani.cind faci aprecieri de prost gust ,sau glume proaste ar fi indicat sa mai si gindesti ,dar am impresia ca la cite clase ai ,nu ai invatat nici alfabetul.eu sunt botosanean inrait,ma mindresc cu orasul meu si nu permit nimanui sa ia la misto numele sau oamenii de pe aceste meleaguri.daca accidental sau intimplator ai auzit de cuvintul rusine atunci sa-ti fie. degeaba esti un jucator valoros,ca si om esti zero barat spre minus unu.
d-le orza daca ai fi din jud.suceava ai fi cel putin educat,ptr ca am o multime de prieteni in acest oras minunat care au o impresie buna despre Botoșani.cind faci aprecieri de prost gust ,sau glume proaste ar fi indicat sa mai si gindesti ,dar am impresia ca la cite clase ai ,nu ai invatat nici alfabetul.eu sunt botosanean inrait,ma mindresc cu orasul meu si nu permit nimanui sa ia la misto numele sau oamenii de pe aceste meleaguri.daca accidental sau intimplator ai auzit de cuvintul rusine atunci sa-ti fie. Degeaba esti un jucator valoros,ca si om esti zero barat spre minus unu.