AmaTur: Turneu B Turneu B - Șelimbăr - 15 iunie "Cupa Mihai Viteazul" Editia I

Felicitari d-l Dragos !
Si domnului Andone de asemenea! Ati surclasat multi jucatori valorosi. Se pare ca nu va prea sperie openistii din sibiu :)
sa speram ca toate aceste turnee ii va atrage pe tineri langa acest sport si poate candva se va naste un nou campion in zona, de talia lui Adrian Crisan.
Pentru asta trebuie sa ii aducem noi in contact, nu vor veni din senin. Parerea mea este ar trebui initiat si la noi in oras un proiect precum cel de la Agnita :!: Ceea ce a fost inainte la Transilvania, cand Claudia antrena copiii, era un inceput bun;)
Cunoscatori sunt destui in Sibiu, trebuie doar putina disponibilitate...

Ultima editare:
turneu reusit , pacat ca am lipsit la repriza de dupa finala din motive obiective :) . o sa revin si cu ceva imagini de la turneu .

- - - Actualizat - - -
am incercat sa mai postez niste imagini , insa momentan site-ul nu ma lasa . revin .

Ultima editare:
dupa cum am vazut cu bucurie, iarba a crescut frumos și pe la Șelimbar. Domnul Geo și-a facut datoria și de data asta....George nu te mai umfla în pene, bine...? :P

Singurul openist din Sibiu pe care il cunosc este Laurentiu Ciucur. Cu care beau bere.
Bravo, esti harnic !
- - - Actualizat - - -
Va spun un secret...dar sa nu mai spuneti la nimeni : sambata am participat la Selimbar, la o nunta. Intre timp ne-am mai jucat si ping-pong. Frumoase au fost ,, micile surprize " ale organizatorilor.
Va multumim frumos si promitem ca nu va vom ocoli niciodata !

Ultima editare:
deși am fost la Șelimbar doar ca „galerie”, vad acum din poze și nu-mi cred ochii: un turneu organizat ca o nunta!!! felicitari domnilor

Clasament final:
o mica rectificare Sorine...Dl. Horvath Mircea nu este din Sibiu ci din Orastie. multumesc

o mica nedumerire : grupele si rezultatele nu merita postate ? sunt curios cine pe cine a mai batut in eliminatorii :p .
- - - Actualizat - - -

Sporturile complementare ping-pongului in urmatoarele 3 imagini :

si imagini cu robocopii de conjunctura si doar de moment ai tenisului de masa sibian cu urarea de insanatosire grabnica :

Ultima editare:
un turneu reusit, gazdele foarte ospitaliere, mancare excelenta...multumesc
O sa incerc sa pun si eu niste poze spt asta
Gabi
- - - Actualizat - - -

Back
Sus