AmaTur: Turneu B Turneu B - T.T. Friends - Duminica 09 februarie 2014 , Amatori + Open

O lista cu cei inscrisi se poate va rog? Se joaca la gramada si dupa inferioare se separa? Daca nu la ce nr minim de jucatori la open se tine separat? Multumesc!

lista cu cei inscrisi 07.02.2014
AMATORI
Matei Razvan
Nedelcu Florin
Mihai Ion
Luta Petre
Poenaru Adrian
Radu Cristian Nelu
Baluta Silviu
Badescu Nicu
Bogdan Ileanu
Berindei Cristi
Marin Adrian
Pastramă Tudor
Eugeniu Danila
Sebastian Palaloga
Cernat Gelu
Radu Aurel
Popescu George
Trandafir Radu Catalin
Zamfir Gicu
Moraru Constantin
Besliu Adrian
Dima Nicu
Gramaticu Sorin
Cristina Velcea
Constantinescu Tudor
Bobi Constantin
Dinu Gheorghe
Miron Lucian
Miron Andrei

OPEN
Micuda Mihai
Iacob Bogdan
Teodor Constantin
Aftenii Daniel
Radu Daniel
Panea Ovidiu
Negria Mihai
Dinca Daniel
Andrei Procopie

- - - Actualizat - - -

salut ! in conditiile de acum probabil ca se va juca la gramada . ca sa se desfasoare open-ul separat ar trebuii sa fie minim 24 jucatori inscrisi.

salut ! in conditiile de acum probabil ca se va juca la gramada . ca sa se desfasoare open-ul separat ar trebuii sa fie minim 24 jucatori inscrisi.
asta nu e tocmai adevarat. Din moment ce exista grila de <24 participanti, eu zic ca pot sa fie si 10 oameni

asta e de pe pagina cu grilele de punctare de amatur.ro :
"- Pentru fiecare categorie se alege grila corespunzatoare numarului total de jucatori (open+amatori).
- Daca se joaca amestecat, se va alege grila de la Open."

Deci in acest caz s-ar putea juca separat turneul de open dupa grila de 29+9 si turneul de amatori dupa grila de 29+9.
Personal cred ca ar fi mai bine pentru toata lumea separarea din start, o data pentru folosirea MULT mai eficienta a timpului, si o data pentru pastrarea mai echilibrata a meciurilor.
Sigur, este doar o parere...

Ultima editare:
asta nu e tocmai adevarat. Din moment ce exista grila de <24 participanti, eu zic ca pot sa fie si 10 oameni

"- Pentru fiecare categorie se alege grila corespunzatoare numarului total de jucatori (open+amatori).

Deci in acest caz s-ar putea juca separat turneul de open dupa grila de 29+9 si turneul de amatori dupa grila de 29+9.
Personal cred ca ar fi mai bine pentru toata lumea separarea din start, o data pentru folosirea MULT mai eficienta a timpului, si o data pentru pastrarea mai echilibrata a meciurilor.
te sustin Mihai!

- - - Actualizat - - -

la open se poate face o sigura grupa:)

esti sigur ca daca se joaca separat, la open se va alege grila punctare de 29+9 jucatori sau se va merge pe 9 oameni(respectiv <24, cum e prima varianta in grila de open)?

esti sigur ca daca se joaca separat, la open se va alege grila punctare de 29+9 jucatori sau se va merge pe 9 oameni(respectiv <24, cum e prima varianta in grila de open)?
da, sunt sigur, se ia numarul total de jucatori A+O. Am observat chestia asta la toate turneele B. Plus ca scrie pe site...

Back
Sus