Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
asta nu e tocmai adevarat. Din moment ce exista grila de <24 participanti, eu zic ca pot sa fie si 10 oamenisalut ! in conditiile de acum probabil ca se va juca la gramada . ca sa se desfasoare open-ul separat ar trebuii sa fie minim 24 jucatori inscrisi.
te sustin Mihai!asta nu e tocmai adevarat. Din moment ce exista grila de <24 participanti, eu zic ca pot sa fie si 10 oameni
asta e de pe pagina cu grilele de punctare de amatur.ro :
"- Pentru fiecare categorie se alege grila corespunzatoare numarului total de jucatori (open+amatori).
- Daca se joaca amestecat, se va alege grila de la Open."
Deci in acest caz s-ar putea juca separat turneul de open dupa grila de 29+9 si turneul de amatori dupa grila de 29+9.
Personal cred ca ar fi mai bine pentru toata lumea separarea din start, o data pentru folosirea MULT mai eficienta a timpului, si o data pentru pastrarea mai echilibrata a meciurilor.
Sigur, este doar o parere...
asta nu e tocmai adevarat. Din moment ce exista grila de <24 participanti, eu zic ca pot sa fie si 10 oameni
asta e de pe pagina cu grilele de punctare de amatur.ro :
"- Pentru fiecare categorie se alege grila corespunzatoare numarului total de jucatori (open+amatori).
- Daca se joaca amestecat, se va alege grila de la Open."
Deci in acest caz s-ar putea juca separat turneul de open dupa grila de 29+9 si turneul de amatori dupa grila de 29+9.
Personal cred ca ar fi mai bine pentru toata lumea separarea din start, o data pentru folosirea MULT mai eficienta a timpului, si o data pentru pastrarea mai echilibrata a meciurilor.
Sigur, este doar o parere...
da, sunt sigur, se ia numarul total de jucatori A+O. Am observat chestia asta la toate turneele B. Plus ca scrie pe site...esti sigur ca daca se joaca separat, la open se va alege grila punctare de 29+9 jucatori sau se va merge pe 9 oameni(respectiv <24, cum e prima varianta in grila de open)?