Mai eu nu stiu cui sa ii multumesc,cu Vranceanu sunt prieten si o sa zica lumea ca ma dau bine,etc.
In realitate sa stiti ca imi pare rau ca nu mai este Skt era mai aproape de noi,in Chitila si cei din zona stiu ce spun,dar a fost si la Top Tenis,super ok.
Imi cer scuze ,daca supar pe cineva,eu joc tenis de placere nu fac business din asta,imi face bine ca fac miscare,incerc sa scap de ceva kg.
Ce as vrea sa spun este ca desi poate unii au gura mai rea sau mai stiu eu,ce pana la urma de castigat,castigam toti,ne miscam,facem sport si aratam celor care vin dupa noi,ca sportul face bine tuturor.
Pe PAPACU il stiu,ma rupt si la concursul de la Viva,pe Mihai nu am cum sa il uit,ma bate unde ma prinde,desi promit ca odata si odata o sa ii vina randul.
Azi pentru prima data am trecut de superioare,sper sa mai fac asta,oricum un concurs frumos,organizare de nota 10,etc.
Sper sa avem mai multe sali de acest gen in București si in tara.
Bravo tuturor participantilor si felicitari organizatorilor,mai putin lui Mihai Vranceanu,pe el o sa il sun personal sa ii spun ce cred sa nu se interpreteze.