Corcoz Costin
Coordonator Onorific
Nu am nominalizat pe nimeni pentru ca nu cunosc toti baietii de la Tecuci si nu am vrut sa omit pe cineva.Stiu ca la reusita turneului au contribuit majoritatea baietilor,fiecare avand atributii precise. Oricum,ceea ce am simtit pe pielea mea si ceea ce au transmis si ceilalti participanti atat mie cat si altora,au fost descrise de mine mai sus.Un turneu super.Organizatorii( si aici ma refer la intregul grup de baieti din Tecuci), au facut o treaba excelenta straduindu-se ca fiecarui participant sa-i fie cat mai bine. Concurs fluent, fara timpi morti, foarte bine gestionat de domnul Gasner. De remarcat ramanerea pana la sfarsit a multor participanti si spectatori pentru a urmari fazele finale ale turneului care au fost foarte echilibrate si aprig diputate. Felicitari lui Mariusica pentru victorie dar si tuturor celor care au fost prezenti la Tecuci. Echipa de la Focșani o sa fie prezenta si la urmatoarele turnee!
Cat despre partea cu "domneala"...,din punctul meu de vedere te-ai descurcat excelent asa ca mi-a facut placere sa evidentiez acest lucru. Abia astept sa ne revedem la urmatorul eveniment,de ce nu chiar la Iași.

Cum spunea și Octav, fara ajutorul vostru nu ar fi fost posibila reușita acestui turneu. Mulțumim pentru daruire, pentru disponibilitate, pentru suportul constant acordat chiar din momentul în care baieții din Tecuci au anunțat intenția de a organiza turneul. într-un anumit fel nu m-am simțit tocmai în apele mele citind postul tau Costi, pentru ca sunt singurul al carui nume este pomenit în el, și mai mult, dupa atâta domneala, pe viitor ma vad obligat sa folosesc numai formula ”Domnul Corcoz”.