AmaTur: Turneu B TURNEU B Topoloveni - 7 martie 2009 - ora 14.00

Re: TURNEU B Topoloveni - 7 martie 2009 - ora 14.00

Se mai inscrie:
Mocanu David-București

din bucuresti si DRUNCEA DANIEL ---

sorin167 a spus:
Campionul de acum o luna vine sa-si adauge si un turneu B in palmares:
Cristi Rusu - București
Cine accepta provocarea?
Vin si eu sa-l infrunt pe marele campion,cu speranta ca de data aceasta voi face mai mult de 10 puncte adunate in 3 seturi :D
Leorda Rares-Reghin,Buc.

Rares,
In sfarsit o sa te vedem la Topoloveni. Neaparat sa pregatim ceva mai special. Surpriza pentru toata lumea!
Drum bun tuturor!

Salut Rares! nu cumva sa ma desconspiri p[e la Topoloveni,ca numai tu sau8 *tovarasu* meu Chiru poate s-o faca........multa BAFTA Sorine si iti promit ca in curind o sa afli cine-i acel LICA misteriosu,asta numai ca-mi place de tine si mai ales tuica t6a....... :lol: :lol: :D

lica a spus:
Salut Rares! nu cumva sa ma desconspiri p[e la Topoloveni,ca numai tu sau8 *tovarasu* meu Chiru poate s-o faca........multa BAFTA Sorine si iti promit ca in curind o sa afli cine-i acel LICA misteriosu,asta numai ca-mi place de tine si mai ales tuica t6a....... :lol: :lol: :D
Domnule Lica,cuvantul e cuvant,v-am promis ca ramane secret de stat :D
Oricum simpatic in realitate acest dom' Lica,cel putin mai simpatic decat pe forum :lol:
Daca ati fi locuit in București mi-ar fi facut placere sa povestim mai multe 😉

eh,ma mai iau si eu de cine-mi permit,ca de exemplu domn* Chiru asta,vad ca fae vtreaba destul de buna la Voluntari,poate ca are vreun gind........si asa se fac restructurari in masa....or mai fi posturi de bagatori de seama la Voluntari........MULTA BAFTA! la toata lumea,sa-mi dati si mie un telefon dupa ce cistigi concursul.........

DIN MOTIVE (TEHNICE ) :idea: CU PARERE DE RAU NU MAI POT ( PARTICIPA ) LA CONCURS. BAFTA TUTUROR .DRAGOS TE ASTEPT CU PREMIUL CEL MARE ( 1,2 SAU 3)
:D :D :D. GLUMEAM BOSS NU VEDEM LA TOPOLOVENI :lol: :lol: :twisted:

nea lica iar t-e iei de mine?
cred ca-ti place mult de mine de tot ma intepi!
stai sa plece fodoran de la voluntari sa preiau eu "haturile" ca poate te-oi lua secundul meu!
dar mai intai vreau sa vad ce sti ce faci si sa nu fi "consumator " ca dom profesor al meu!
scuze sorinele ca deviez de la subiect dar licuta nu ma lasa.ne vedem maine te salut!

iarasi n-ai inteles nimic din ceea ce am scris eu,n-ai observat ca de putinele dati cind te laud ,a fost si acum......dar,probabil iti faci pregatirea psihologica pt. maine si nu prea esti atent la lucruri marunte.........apropooo! ce sa faci tu la Voluntari,mai esti in echipa lor?!?eu auzisem altceva :D :lol: :lol: :lol: :shock:

zice lumea!!!dar tu ce-ai auzit ca maine poimaine ii iau locul lui fodoran!
ce vrei daca am valoare!mi-ai urat bafta ptr. maine?MULTUMESC!
nos vemos otra dia!adios senior lica!
p.s. ce zici de oferta mea de antrenor secund?(ptr. tine)

deaca lasai ceva in legatura cu tine si acest sport,un mic CV,poate luam in dezbatere dar asa,n-am prea auzit de tine......stau in bancuta mea si inca astept oferte de a ma antrena ca sa pot face fata turneelor destul de dificile pe care cu onor le organizezi...... :lol: :shock:

dupa cum vedeti don lica acest topic este ptr. organizarea unei competitii!
hai sa nu-l stricam!
nici mie nu mi-ar placea sa-mi strice topicu-rile de la concursurile de la voluntari alte persoane!
daca vrei putem continua pe m.p. sau messinger!
inca o data scuze sorine daca am sarit calu'!

Din București mai venim si noi:
Bodeanu Dan
Bodeanu Mihai

Sporovaiala asta dintre Chiru si Lica sincer e ok!Pe mine ma amuza! Mai grave sunt alte discutii care se lasa cu intepaturi destul de nasoale! Iar Lica a restrans serios aria de "selectie" a personajului cand a pomenit de tuica!!! Ce zici Chirule? Banuiesti???

pai de ce-l intrebi pe Chiru,ce ala stie mai bine decit mine sau,ai auzit ca mi-a *ciordit*jumatate din cantitate?!?

Il intrebam oarecum retoric! Desi cred ca inca are dubii cu privire la identitatea personajului Lica :lol: :lol: :lol:

ce sa mai zic mai sorine?
pot sa mai zic ceva?
don lica e cam terminat prietenii stiu de ce......

S-au strans vreo 60-65 de jucatori. Destul de mult pentru un B! Vedem maine ce va mai fi. Cel mai probabil se va juca in 16 grupe, cate 4-5 jucatori! Estimez ca grupele inferioare sa dureze maxim 4 ore, deci vom decide impreuna daca facem si grupe superioare sau trecem direct pe tablou eliminatoriu.
Lista este inca deschisa!

Lica a restrans serios aria de "selectie" a personajului cand a pomenit de tuica!!! Ce zici Chirule? Banuiesti???. :idea: :idea: :idea: . Cine sa fie, cine sa fie ????? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:ai auzit ca mi-a *ciordit*jumatate din cantitate?!? :idea: :idea: :idea:or mai fi posturi de bagatori de seama la Voluntari :idea: :idea: :idea:
SORINE TE ROG SA NU UITI SA MA TRECI SI PE mine PENTRU CONCURS :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :roll: :roll: :roll:

Back
Sus