Turneu B - Topoloveni - 9 mai 2009 plus Turneu legitimati

Re: Turneu B - Topoloveni - 9 mai 2009 plus Turneu legitimati

Scuze daca am pus de 2 sau mai multe ori aceeasi poza..sorry !..

Amatur:
1.Maritanu Luminita
2.Florescu Eleodor
3-4.
Bogdan Rares
Leorda Trifu
Premium:
1.Durdun George
2.Rusu Cristian
3-4
Craioveanu Mihai
Vaduva George

la amatori locurile 3-4? e un pic neclar clasamentul :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
a iesit bine oricum

se citeste pe diagonala :lol:

felicitari organizatorilor care au avut o idee buna cu legitimatii.
speram sa nu fie ultimul turneu de acest gen.
ce-mi pare rau ca nu am mai apucat sarmale.ca m0a batut rusu nici o problema,e mai bun omu. :lol: :lol: :lol:

Vali Suta a spus:
Amatur:
1.Maritanu Luminita
2.Florescu Eleodor
3-4.
Bogdan Rares
Leorda Trifu
Gata,mi-am revenit! :D
Imi era dor de locul 3 :D
Felicitari castigatorilor:Luminta si George.
Sunt mandru ca am pierdut la amandoi :mrgreen:
Sorine,inca un concurs reusit,faci ce faci si iarasi reusesti sa umpli sala la un concurs B!Totul la superlativ!
Experimentul de ieri cu jucatorii legitimati a fost unul mai mult decat reusit,iar incepera concursului la amiaza ne-a priit de minune.

Un turneu foarte reusit, Sorin a facut o treaba foarte buna.
Eu cred ca per total lumea a fost multumita de sistemul in care capii de serie intra in concurs incepand cu grupele superioare. Am expus deja avantajele cu alta ocazie si am avut ocazia sa constat un alt beneficiu .... fiind mai putini jucatori in sala concomitent se face mult mai tarziu condens ..... vremea s-a incalzit si tinand cont de numarul de peroane care se aduna de obicei la un turneu si de materialul din care sunt facute salile Nastase condensul poate deveni o problema destul de repede.
Prezenta jucatorilor legitimati cred ca a fost benefica, au rezultat un numar mare de meciuri spectaculoase iar multi amatori au avut ocazia sa joace cu jucatori cu care in mod normal nu prea aveau cum sa se intalneasca.

Felicitari organizatorilor, a fost o experienta foarte placuta pentru mine si sper sa se mai organizeze in viitorul apropriat astfel de turnee.
Inca odata felicitari.
P.S : Unde sunt toate pozele cu cele de la festivitate ?
Cu respect,
George

Vrem si ceva poze de la premiere,cand ai tu timp Sorine desigur,sau cine a facut poze si le poate posta.Si mai am o rugaminte...daca a filmat cineva finala mea cu Eleodor as dori-o si eu.Multumesc!

Va multumesc tuturor pentru aprecieri! M-am simtit minunat in compania tuturor si extrem de satisfacut de reusita acestui turneu! Asa cum spunea si Cristi, cred ca e mult mai bine pentru majoritatea sa se desfasoare lucrurile in acest mod: cu favoriti care sa vina in a 2-a parte a concursului. Sala a fost mult mai aerisita, condensul a aparut numai la semifinale si finale din ce mi-am dat eu seama.
Felicitari tuturor premiantilor, in mod deosebit Luminitei, lui Cristi care a facut un meci de manual de tenis cu dl. Craioveanu, si nu in ultimul rand lui George Durdun care a confirmat faptul ca se joaca altceva la nivelul diviziei A si Superligii! Felicitari si celorlalti premianti bineinteles: Rares Trifu si Bogdan Leorda (ca sa-l citez pe Vali Suta :lol: :lol: :lol: ), Eleodor, Georgica Vaduva si d-lui Craioveanu!
Va astept pe toti si pe multi altii la urmatorul turneu!
Poze vor veni in zilele urmatoare, ca de altfel si filmele facute. Filmele le voi posta pe youtube.
Paulica, sincer imi pare foarte rau ca nu ai mancat sarmale, dar pot depune marturie cei care au mancat 10-15 sarmale ca au fost foarte bune! :lol: :lol: :lol: Poate data viitoare esti mai hotarat cand te roaga omul sa mananci!
Acum lucrez la clasament si in cursul acestei dupa-amieze il voi posta integral!

Back
Sus