Re: Turneu B - Topoloveni - 9 mai 2009 plus Turneu legitimati
Va multumesc tuturor pentru aprecieri! M-am simtit minunat in compania tuturor si extrem de satisfacut de reusita acestui turneu! Asa cum spunea si Cristi, cred ca e mult mai bine pentru majoritatea sa se desfasoare lucrurile in acest mod: cu favoriti care sa vina in a 2-a parte a concursului. Sala a fost mult mai aerisita, condensul a aparut numai la semifinale si finale din ce mi-am dat eu seama.
Felicitari tuturor premiantilor, in mod deosebit Luminitei, lui Cristi care a facut un meci de manual de tenis cu dl. Craioveanu, si nu in ultimul rand lui George Durdun care a confirmat faptul ca se joaca altceva la nivelul diviziei A si Superligii! Felicitari si celorlalti premianti bineinteles: Rares Trifu si Bogdan Leorda (ca sa-l citez pe Vali Suta :lol: :lol: :lol: ), Eleodor, Georgica Vaduva si d-lui Craioveanu!
Va astept pe toti si pe multi altii la urmatorul turneu!
Poze vor veni in zilele urmatoare, ca de altfel si filmele facute. Filmele le voi posta pe youtube.
Paulica, sincer imi pare foarte rau ca nu ai mancat sarmale, dar pot depune marturie cei care au mancat 10-15 sarmale ca au fost foarte bune! :lol: :lol: :lol: Poate data viitoare esti mai hotarat cand te roaga omul sa mananci!
Acum lucrez la clasament si in cursul acestei dupa-amieze il voi posta integral!