AmaTur: Turneu B TURNEU „B” Trofeul COMANESTI-ediția a V-a -6.08.2011

rogerpustiu

maestru
O sa se desfașoare amestecat (open+amatori)
Mese -5 active(metro)
Filee-Donic,Butterfly
Mingii -la purtator
Spatiu de joc -sala de sport Sc. „Ciprian Porumbescu” COM?NEȘTI(fosta sc. nr.1 langa politie)
Organizatori-Primaria Comanești
Sistem de joc-grupe inferioare ,grupe superioare,eliminatoriu
Taxa de participare-o sa comunic mai tarziu(vreau o ron) in afara de taxa pentru Amatur 5 ron, nu asiguram nimic, avem prin preajma pizerie,sau fast food
Premii -cupe (locurile 1-3),diplome (locurile 1-4)
Persoane de contact-Rosu Gabriel 0745361676 si Anastasiu Constantin 0740042710
O sa va tin la curent cu eventualele schimbari sper eu in bine(ei un „suc” sau o cafea gasim noi)
Asteptam sa vedem cine o sa ne ajute(asteptam sponsorizari)
Ora inceperii -10
Va asteptam!

Ultima editare:
Luati in considerare ca pe aceeasi data se face turneu A la Brașov si cu siguranta va vor fura multi din potentialii participanti din zona (cred, nu stiu zic si eu)... Daca puteti cel mai bine ar fi ori cu o saptamana mai devreme ori cu una mai tarziu ;)

am gasit intelegere de la cineva care intotdeauna a fost langa noi (V.M.)si avem pentru participanti un sandvici ,o cafea o apa si ...,
mai avem si o masa JOOLA de competitie
cred ca o sa fie foarte bine, din toate punctele de vedere
concursul incepe ora la 10, iar inscrierea o sa fie gratis (doar 5 ron cotizatia Amatour)
Fac pe aceasta cale invitatie prietenilor nostri din-Onesti,Adjud,Moinesti,Bacău si celor care inca nu ne cunosc sa vina
o sa mai fie un concurs pentru copii pana 14 ani (cl. VIII) locurile 1-3 cupe,locurile 1-4 diplome
Va asteptam !

asa prieteni ati inceput sa intelege-ti care-i (fisaraia)
---------- Post added 29-Jul-2011 at 10:00 ----------
pe voi poate nu pe noi da
si lasa comentariile si incrie-te sa prinzi primul spritz
ca ala-i bun
te asteptam Aurelian

daca vine Zoly cu baietii le de Ciuc, atunci suntem cineva
multumim
---------- Post added 01-Aug-2011 at 21:52 ----------
cat despre Onesti, Adjud, Mionesti si Bacău nu acceptam scuze sa nu se prezinte (o sa va tinem minte la pomul de iarna)
revin cu programul de la zilele Comăneștiului
---------- Post added 02-Aug-2011 at 12:10 ----------
Atit simbata cit si duminica, la “Galion”, incepind cu ora 16.00, vor concerta pe linga artistii locali, nume consacrate ale muzicii romanesti: Puya, Connect-R, Dinu Maxer, Taxi, Narcotic Sound si Christian D., Sistem, Pavel Stratan, Simona Nae, Aurel Tamas, Laura Lavric.
mergem dupa turneu la un mic si-o bereee...cine stie ce-o mai fi

Back
Sus