AmaTur: Turneu B Turneu cat B" Arad, 8.09.2012 open + amatori

roman bogdan

Coordonator Onorific
LOCALITATEA: ARAD

DATA: 8.09. 2012

SALA: Sala C.S.M Arad

ADRESA: Str. Mihai Eminescu nr. 28

TIP SI NR MESE: 4-8 mese Butterfly

CONDITII DE JOC: Foarte bune

TIMP ALOCAT: De la 10....pana se termina turneul

NUMAR MAXIM DE JUCATORI: nelimitat

TAXA: 20 RON

COPII SUB 14 ANI- 10 RON

PERSOANELE CU DIZABILITATI BENEFICIAZA DE INTRARE GRATUITA

PREMII: Medalii si Diplome

SISTEM DE JOC: Gr. Inf. seturi 3 din 5. Sup. seturi 3 din 5., Eliminatorii...dupa regulamentul si clasamentul AMATuR

INSCRIERI: OBLIGATORIU pe forum si telefonic

SE OFERA CAFEA SI TUICA "LOVITURA SI PODEAUA"

ORGANIZATOR: ROMAN BOGDAN 0746056622

Rog seriozitate, daca din motive obiective cineva intarzaie sau nu vine deloc, va rog anuntati telefonic

Ultima editare:
IATA CLASAMENTUL:
1. Avram Victor
2 Meszar Razvan
3. Marza Sorin
4. Bekesi Zsolt
5. Bulibasa Tiberiu
6. Mihu Eugen
7. Neamț Doru
8. Boata Edgar
9. Demian Daniel
10. Spatariu Daniel
11. Vetro Nelu
12. Dabica Gheorghe
13. Hornea Valentin
14. Neiconi Sabin
15. Szabo Levi
16. Veina Victor
17. Kovacs Ciprian
18. Trifa Ioan
19. Mihet Alexandru
20. Bartha Attila
21. Bratulean Alex

Ultima editare:
Dl. Bogdan daca nu o sa fim asa de multi, te rog nu este posibil sa ne mai distram si noi si sa ne incalzim mai mult cu seturi 3 din 5 chiar de la inceput,,, sti bine ca multi dintre noi nu am mai jucat de mult in sala ca a fost inchis,,, nu este numai dorinta mea sunt mai multi prieteni care te roaga acest lucru,,, suntem flam?nzi de tenis si nu ne saturam cu 2 din 3,,, ati multumim de pe acum... SA TRECEM LA TREABA ! asa de ziua barbatilor :... :thumbup:

Levi, nu ar fi nici o problema, dar iti spun un fapt real, eu cand organizez un turneu platesc sala C.S.M /ora. Jucand 3 din 5 timpul de joc se mareste si diferenta de bani o suport din buzunarul meu, daca te pui in locul meu nu cred ca ti-ar cadea bine, as vrea sa multumesc pe toata lumea daca s-ar putea

Dl. Bogdan daca nu o sa fim asa de multi, te rog nu este posibil sa ne mai distram si noi si sa ne incalzim mai mult cu seturi 3 din 5 chiar de la inceput,,, sti bine ca multi dintre noi nu am mai jucat de mult in sala ca a fost inchis,,, nu este numai dorinta mea sunt mai multi prieteni care te roaga acest lucru,,, suntem flam?nzi de tenis si nu ne saturam cu 2 din 3,,, ati multumim de pe acum... SA TRECEM LA TREABA ! asa de ziua barbatilor :... :thumbup:

...Levi, eu zic sa ne bucuram de faptul ca avem si noi pe cineva care dupa propriile posibilitati pe noi toti iubitorii de acest sport ne strange la un loc sa ne simtim bine, sa jucam meciuri frumoase si eu cred ca la randul nostru si noi toti avem acea "datorie morala" fata de acest om si de acest sport sa-l sustinem cum putem, cu prezenta noastra la fiecare turneu organizat de el si nu numai si sa ne bucuram de aceste turnee pana cand mai avem ocazia...

Asadar ma inscriu si eu in ciuda faptului ca si eu as prefera un sistem 3 din 5 ca doar si eu sunt "consumator" dar mai sunt si elevul, prietenul acestui om si ii inteleg perfect optiunea lui de 2 din 3...asa ca va invit pe toti la turneu !!!!

Bekesi Zsolt - Arad - Amatori - 340

Tizule conteaza si pe noi. Nu stiu inca numarul exact de jucatori, dar oricum, nu ratam noi asa o distracite la Arad :thumbup:

de la Arad ma inscriu si eu: Avram Victor

Oradea,Deva sper sa ne vedem prin Arad la o miscare ca nu strica , acum cat ii vreme buna ..... si sa ciocnim dupa o bere :-P

Se amana inceperea anului scolar asa ca daca e vorba de bere + sanse reale sa fim in primii 16, sansa ca podeaua sa fie mai moale la Arad decat gresia din Oradea, ma indeamna sa vorbesc cu baietii si sa revin cu inscrierile!
Daca nu suntem foarte multi poate jucam 3 din 5 eu cu acordul organizatorului as vrea sa ma inscriu la Open ...

Ultima editare:
Se aproba!!:) Problema este ca daca nu vor fi destui la open voi face un singur turneu la gramada, sa fie mai interesant
Va astept cu drag

:(
Si eu ma si vedeam vicecampion la open....
;)
Dar vin si baietii din Timișoara, sigur o sa fie ok!

De venit vin, problema este globala, in zona noastra de vest, nu prea sunt jucatori care se inscriu la Open, si daca sunt, sunt prea putini, la noi amatorii domina tenisul de masa:))

Si eu o sa incerc sa vin, dar inca nu ma inscriu oficial, deoarece chiar sambata e programat un drum la surechi la vie cu familia. Sa vad cum reusesc sa fentez.
Si acum in alta ordine de idei si eu ma inscriu in barca celor care solicita sa se joace si in inferioare 3 din cinci, doar daca nu vom fi asa de multi - pana in 25 - si daca s-ar putea avea acces la ambele sali ca si in una din datile trecute, cand (fiind si putini), daca tin bine minte turneul s-a terminat cam pe la ora 16.00. Spun asta deoarece, eu ma incalzesc mai greu - asa ca mosii - si oricum cei chiar foarte buni, nici nu se solicita prea tare cand joaca cu d-alde mine - amator de amator. Bine inteles cum am mai spus in masura posibilitatilor.

Back
Sus