TURNEU DE CATEGORIA "A" -MANGALIA- 05.09.2009

Re: TURNEU DE CATEGORIA A" -MANGALIA- 05.09.2009

Echipa Recycling Mat Table Tennis Mangalia:
1.Medeleanu Stefan
2.Barbu Mircea
3.Pascu Mugurel
4.Chiurtu Viorel
5.Ionescu Mihai
6.Tifu Sorin
7.Rusovici Pompiliu
8.Chiriac Felician
9.Luca Adrian
10.Motisan Dragos
11.Medeleanu Ionut
12.Ionel Panaite

Din Brașov:
Roman Iulian

Din București :
Mircea Valentin
Mircea Alexandru
Popa Mihai
Pietris Nicolae
Constantinescu Gica alias "Sanitarul"

Din București - Constantinescu Marius

neaparat

neaparat

din Navodari
Jecu Aurelian& Ghizdavescu Adrian

Din VATRA-DORNEI:
CIOBANU GABRIEL
CAPRA ARTHUR.

Dragomir Paul a spus:
Din Galați :
- Rosca Virgil
- Bocaniala Norocel nu vine din cauza unei obligatii personale ce o are de onorat asa ca stringe din dinti si in loc de tenis de masă va sta cu papionul atirnat de git si va zimbi suav la bratul viitoarei sale sotii... 😉
- Sa nu uitam ca pe data de 19 septembrie 2009 Don' Norocel nu va mai fi atit de norocos si ranit de Cupidon, va face MARELE PAS catre suferinta zilnica in care cotidianul va picura in sufletul sau mici stropi de fericire... :( :lol: :lol: :lol:
OOOFFFF !.... Pacat de el, ca era tanar ;-)
Si tocmai cand incepea si el sa invetze tenis de masă... ;-)

Inscriu pe : LUPU MIRIAM si ROGOZ NICOLETA ....si bineinteles pe mine ...
P.S : cine imi imprumuta si mie o paleta la concurs ? sa am si eu cu ce sa joc ....

Alex.C a spus:
Inscriu pe : LUPU MIRIAM si ROGOZ NICOLETA ....si bineinteles pe mine ...
P.S : cine imi imprumuta si mie o paleta la concurs ? sa am si eu cu ce sa joc ....
Eu.Vei face senzatie cand vei folosi lovitura de rever. :lol:

Alex.C a spus:
Lemn Skit all+, bryce si feint long 2, daca vrei ... :)

Am o propunere, pe care sper sa o tratati cu ingaduinta, pt ca nu m-am pus inca la punct cu Regulamentul Amatur: din anunturile de participare de pana acum se pare ca la Mangalia va fi un concurs foarte puternic (dintre cei mai buni jucatori si-au anuntat deja prezenta Cristi Rusu, Bogdan Trifu, Alex Ciobanu, Gabor Farkas, Iulian Roman, etc. ). Si mai sunt 4 zile de inscrieri ! De ce nu il facem A+, daca - evident - ar fi de acord si nea Fane si echipa ? Spun asta, pt ca, pe langa participarea varfurilor Amatur ( si aici e locul sa spun ca sper sa isi anunte prezenta si Iusan, Nistor, Toth, Boris, Rares, etc. ) toti care au fost in vara la Mangalia stiu ca organizarea si ospitalitatea gazdelor au fost extraordinare, iar ca numar este clar - cred eu - ca vom fi multi.

din deva :
matei dumitru
mcy, papapa

o ideie buna se poate sa fie A+. Doar nu sa mai facut nici unu la mangalia si conditiile sunt de A+ si nu neaparat sa fie capii amaturului dar cred ca or sa se adune multi impatimiti.O sugestie buna Costele si binenteles daca sunt de acord si echipa din Mangalia ce spuneti?? :) :) :) :mrgreen: :|

Fain....mai ales ca exista si un soi de precedent :). Un concurs de la Brăila s-a transformat din B in A dupa desfasurarea lui :)

cata acum am anuntat inainte nu in timpul oncursului si asta numai daca se poate nu gata e concursA+............
mai ce rai sunt unii :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Din Focșani:
Tuvenia Iuliana

Si eu cred ca ar fi bine ca acest turneu sa fie modificat in A+, din doua motive:
Mai intai pentru ca in septambrie "expira" turneul A+ de anul trecut si vor ramane multi participanti fara acesta;
Apoi, in Regulament este trecuta organizarea a 4 turnee A+ anuale si deocamdata nu sunt decat 3 programate.
Totusi, timpul scurt pana la turneu ar putea nemultumi si nedreptati pe cei care nu pot participa.
De aceea, cred ca un cuvant important trebuie sa aiba primii clasati din Bistrița, Cluj, Suceava, Mureș, Brașov, Harghita.
Cine nu este de acord sa o spuna acum!

Back
Sus