TURNEU DE CATEGORIA "A" -MANGALIA- 05.09.2009

Re: TURNEU DE CATEGORIA A" -MANGALIA- 05.09.2009

eu credeam caci avem drept de vot toti nu numai cei amintiti de dn Dan.

Din Constanța vor participa :
1. Fratea Aurel
2. Leolea Andrei
3. Stănescu Marian
4. Lic? George
5. Ion Emil
6. Ionescu Cristian
7. Dumitru Marius - Murfatlar

jony a spus:
Pai... drept de vot avem toti! Tu deja ti l-ai dat, ca si mine, si probabil toti cei care vor participa vor vota cu DA, dar in acest caz este important votul celor care nu participa! Altfel, semanam cu cei din parlament care-si voteaza singuri lefurile sau cu judecatorii care dau hotarari ca cererille judecatorilor sunt indreptatite! Traim in Romania... :roll:

din Plopeni Prahova:VICTOR FOCA

de ce esteasa important votul celor care nu participa daca nu vor asta e sa stea acasa.De ce toate concursurile A+ sa fie numai in capatul celalalt de tara.Pentru cei mentionati de dn Dan e departe.... si pentru noi nu e.Sa fie sanatosi nu pot si asta e deci eu propun sa fie A+
si da dn Dan traim in romania daca e vb de (lefuri=puncte)atunci chiar traim in Romania :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :evil:

Dan2 a spus:
jony a spus:
Pai... drept de vot avem toti! Tu deja ti l-ai dat, ca si mine, si probabil toti cei care vor participa vor vota cu DA, dar in acest caz este important votul celor care nu participa! Altfel, semanam cu cei din parlament care-si voteaza singuri lefurile sau cu judecatorii care dau hotarari ca cererille judecatorilor sunt indreptatite! Traim in Romania... :roll:
Evident, Sorin, toti cei care vor participa (si eu, evident) vor vota pentru trecerea la categoria A+ si mi se pare firesc. Tot firesc mi se pare sa le cerem parerea si celor care ar trebui sa vina de la mare distanta si care poate ca nu pot veni indiferent de categoria concursului. Totusi, cred ca acest concurs ar merita sa fie de categorie superioara, avand in vedere cati vor veni si mai ales cine va veni.
Analizand putin aspectul geografic, noi am fost la Bistrița si la Piatra Neamț, asa ca ar putea veni si ei la mare, pt un astfel de concurs... Mai ales ca merita, stii foarte bine cum a fost concursul precedent. Si daca mai vin fetele de la Constanța sa mature putin cu unii din AmaTUR, chiar vom avea ce sa vedem :-)
Oricum, vin sigur, indiferent de categoria turneului (si vine si Marius, sa mai joace o finala :-)) Acum ma duc sa ma echipez, vin la Galați sa va masor putin inainte de concurs :-) Ne vedem in juma' de ora, OK?

Da, da ...Am acolo un " tip " care va trebui sa-l tavalesc bine prin nisip ... Abia il astept .
Domnu; Dragomir..a referiti la Mister forhand..alias lopatica..?;)) :?: sa traiesti,si mersi de indicatii..

jony a spus:
de ce esteasa important votul celor care nu participa daca nu vor asta e sa stea acasa.De ce toate concursurile A+ sa fie numai in capatul celalalt de tara.Pentru cei mentionati de dn Dan e departe.... si pentru noi nu e.Sa fie sanatosi nu pot si asta e deci eu propun sa fie A+
si da dn Dan traim in romania daca e vb de (lefuri=puncte)atunci chiar traim in Romania :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :evil:
Nu te ambala asa, inca n-a spus nimeni ca nu este de acord.
4 turnee A+ este un lucru bun, zic eu, chiar daca unii care ar fi vrut sa participe vor afla ca a fost turneu A+ abia dupa ce se va fi terminat.

Nu va suparati,dar acum chiar ne intoarcem la faptul ca o parte merge pentru puncte si locul in clasament...
Noua din Ciuc este indiferent ce tip va avea turneul ca oricum e departe de noi Mangalia, si n-o sa mergem...dar zic ca trebuia sa se inceapa aceasta votare acum o luna si atunci chiar ca mergea toata lumea din tara...zic eu...

zoltikaa a spus:
Nu va suparati,dar acum chiar ne intoarcem la faptul ca o parte merge pentru puncte si locul in clasament...
Noua din Ciuc este indiferent ce tip va avea turneul ca oricum e departe de noi Mangalia, si n-o sa mergem...dar zic ca trebuia sa se inceapa aceasta votare acum o luna si atunci chiar ca mergea toata lumea din tara...zic eu...
Daca stau sa ma gandesc pt noi,cei din Mangalia,Zalăul,Bistrița,Iașiul,Brașovul....etc,ni se par situate la ...o "aruncatura de azvarlitura".Si cu toate acestea am fost peste tot...Sa fie din pricina faptului ca noua ne place tenisul de masa!?!?!?!?!?!?

Eu va apreciez mult pentru tot ce faceti, si v-am apreciat la toate turneele ca ati venit atat de departe...
Eu am zis doar sa decidem de ce ne ducem la turnee, pentru puncte sau pentru dragul sportului?
Si am zis si faptul ca mi-e indiferent ce tip va avea turneul, doar m-am dat cu parerea...poate alta data o sa incerc sa vin si eu...

Bila a spus:
zoltikaa a spus:
Daca stau sa ma gandesc pt noi,cei din Mangalia,Zalăul,Bistrița,Iașiul,Brașovul....etc,ni se par situate la ...o "aruncatura de azvarlitura".Si cu toate acestea am fost peste tot...Sa fie din pricina faptului ca noua ne place tenisul de masa!?!?!?!?!?!?
Salutare,sincer cred ca mare dreptate are Bila....aici se vad adevaratii iubitori ai sportului cu mingea de celuloid,nu numai oportunistii si mercenarii(respectiv cei pe burta NUMAI dupa puncte).Si de la Mangalia la Iași,Zalău,Sovata...sau celelalte locatii distanta este aceeasi ca si viceversa...si,cred ca este foarte bine,parerea mea,ca se voteaza acum...sincer se merita sa fie A +...multam,si scuze pentru cine am suparat.

victorache a spus:
....aici se vad adevaratii iubitori ai sportului cu mingea de celuloid,nu numai oportunistii si mercenarii(respectiv cei pe burta NUMAI dupa puncte)
Eu nu am zis ca noi mergem pentru puncte...pe mine nu ma intereseaza pe ce loc sunt in clasament, eu ma duc sa joc si sa ma simt bine dar sincer pentru mine e departe mangalia, n-as rezista pe drum, e prea lung si obositor...si-mi pare rau ca nu pot sa ma duc...le doresc sincer organizatorilor mult succes :)

nu strica cateva puncte(grade :D ) in plus :lol: deci sunt pt A+ :mrgreen:

zoltikaa a spus:
victorache a spus:
....aici se vad adevaratii iubitori ai sportului cu mingea de celuloid,nu numai oportunistii si mercenarii(respectiv cei pe burta NUMAI dupa puncte)
Eu nu am zis ca noi mergem pentru puncte...pe mine nu ma intereseaza pe ce loc sunt in clasament, eu ma duc sa joc si sa ma simt bine dar sincer pentru mine e departe mangalia, n-as rezista pe drum, e prea lung si obositor...si-mi pare rau ca nu pot sa ma duc...le doresc sincer organizatorilor mult succes :)
Multumim!

zoltikaa a spus:
victorache a spus:
Deja este o alta abordare,mai aproape de spiritul competitiei,scuze daca am parut prea acid...si bafta mai departe Zoltika.

tovarasi, bagati l "B",.... asa se va observa cine, de ce, si mai ales, de unde.....
intre timp, dati mi voie sa ma folosesc de aceasta oportunitate si ocaziune, pentru a inscrie la turneu (indiferent de cat. acestuia), pe renumitul jucator (prin anii '70), domnu' Poooooopa Marius....
merci
am sa l aduc eu, ca i timid....

Florine nu ma ambalez cei care ma cunosc stiu ca nu ma intereseaza puncte sa altceva ci numai prietenia sau prietenii care nii facem .Daca as avea posibilitati cum au cei din mangalia si eu as merge la toate concursurile care se fac asta numai de dragul sportului si ca sa nu mai existe discutii mai bine am puncta toate concursurile la fel si atunci se va vedea care vine de dragul sportului sau care vine sa se dea mare cai mai bun. :mrgreen: :mrgreen: :) :)

Echipa din Mangalia merita cu prisosinta un turneu de categoria A+! Argumentele sunt BETON!!!... altfel, toate punctele mele le donez cu placere celor care nu pot ajunge la acest regal! 😉

zoltikaa a spus:
Eu va apreciez mult pentru tot ce faceti, si v-am apreciat la toate turneele ca ati venit atat de departe...
Eu am zis doar sa decidem de ce ne ducem la turnee, pentru puncte sau pentru dragul sportului?
Si am zis si faptul ca mi-e indiferent ce tip va avea turneul, doar m-am dat cu parerea...poate alta data o sa incerc sa vin si eu...
Zoltan, din punctul meu de vedere, cele doua se imbina: mergem si de dragul tenisului de masa, dar exista si putina dorinta de competitie/concurenta in fiecare dintre noi.

Back
Sus