Voinea Sorin
senior
Re: TURNEU DE CATEGORIA A" -MANGALIA- 05.09.2009
eu credeam caci avem drept de vot toti nu numai cei amintiti de dn Dan.
eu credeam caci avem drept de vot toti nu numai cei amintiti de dn Dan.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pai... drept de vot avem toti! Tu deja ti l-ai dat, ca si mine, si probabil toti cei care vor participa vor vota cu DA, dar in acest caz este important votul celor care nu participa! Altfel, semanam cu cei din parlament care-si voteaza singuri lefurile sau cu judecatorii care dau hotarari ca cererille judecatorilor sunt indreptatite! Traim in Romania... :roll:jony a spus:eu credeam caci avem drept de vot toti nu numai cei amintiti de dn Dan.
Evident, Sorin, toti cei care vor participa (si eu, evident) vor vota pentru trecerea la categoria A+ si mi se pare firesc. Tot firesc mi se pare sa le cerem parerea si celor care ar trebui sa vina de la mare distanta si care poate ca nu pot veni indiferent de categoria concursului. Totusi, cred ca acest concurs ar merita sa fie de categorie superioara, avand in vedere cati vor veni si mai ales cine va veni.Dan2 a spus:Pai... drept de vot avem toti! Tu deja ti l-ai dat, ca si mine, si probabil toti cei care vor participa vor vota cu DA, dar in acest caz este important votul celor care nu participa! Altfel, semanam cu cei din parlament care-si voteaza singuri lefurile sau cu judecatorii care dau hotarari ca cererille judecatorilor sunt indreptatite! Traim in Romania... :roll:jony a spus:eu credeam caci avem drept de vot toti nu numai cei amintiti de dn Dan.
Nu te ambala asa, inca n-a spus nimeni ca nu este de acord.jony a spus:de ce esteasa important votul celor care nu participa daca nu vor asta e sa stea acasa.De ce toate concursurile A+ sa fie numai in capatul celalalt de tara.Pentru cei mentionati de dn Dan e departe.... si pentru noi nu e.Sa fie sanatosi nu pot si asta e deci eu propun sa fie A+
si da dn Dan traim in romania daca e vb de (lefuri=puncte)atunci chiar traim in Romania :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :evil:
Daca stau sa ma gandesc pt noi,cei din Mangalia,Zalăul,Bistrița,Iașiul,Brașovul....etc,ni se par situate la ...o "aruncatura de azvarlitura".Si cu toate acestea am fost peste tot...Sa fie din pricina faptului ca noua ne place tenisul de masa!?!?!?!?!?!?zoltikaa a spus:Nu va suparati,dar acum chiar ne intoarcem la faptul ca o parte merge pentru puncte si locul in clasament...
Noua din Ciuc este indiferent ce tip va avea turneul ca oricum e departe de noi Mangalia, si n-o sa mergem...dar zic ca trebuia sa se inceapa aceasta votare acum o luna si atunci chiar ca mergea toata lumea din tara...zic eu...
Salutare,sincer cred ca mare dreptate are Bila....aici se vad adevaratii iubitori ai sportului cu mingea de celuloid,nu numai oportunistii si mercenarii(respectiv cei pe burta NUMAI dupa puncte).Si de la Mangalia la Iași,Zalău,Sovata...sau celelalte locatii distanta este aceeasi ca si viceversa...si,cred ca este foarte bine,parerea mea,ca se voteaza acum...sincer se merita sa fie A +...multam,si scuze pentru cine am suparat.Bila a spus:Daca stau sa ma gandesc pt noi,cei din Mangalia,Zalăul,Bistrița,Iașiul,Brașovul....etc,ni se par situate la ...o "aruncatura de azvarlitura".Si cu toate acestea am fost peste tot...Sa fie din pricina faptului ca noua ne place tenisul de masa!?!?!?!?!?!?zoltikaa a spus:Nu va suparati,dar acum chiar ne intoarcem la faptul ca o parte merge pentru puncte si locul in clasament...
Noua din Ciuc este indiferent ce tip va avea turneul ca oricum e departe de noi Mangalia, si n-o sa mergem...dar zic ca trebuia sa se inceapa aceasta votare acum o luna si atunci chiar ca mergea toata lumea din tara...zic eu...
Eu nu am zis ca noi mergem pentru puncte...pe mine nu ma intereseaza pe ce loc sunt in clasament, eu ma duc sa joc si sa ma simt bine dar sincer pentru mine e departe mangalia, n-as rezista pe drum, e prea lung si obositor...si-mi pare rau ca nu pot sa ma duc...le doresc sincer organizatorilor mult succesvictorache a spus:....aici se vad adevaratii iubitori ai sportului cu mingea de celuloid,nu numai oportunistii si mercenarii(respectiv cei pe burta NUMAI dupa puncte)
Multumim!zoltikaa a spus:Eu nu am zis ca noi mergem pentru puncte...pe mine nu ma intereseaza pe ce loc sunt in clasament, eu ma duc sa joc si sa ma simt bine dar sincer pentru mine e departe mangalia, n-as rezista pe drum, e prea lung si obositor...si-mi pare rau ca nu pot sa ma duc...le doresc sincer organizatorilor mult succesvictorache a spus:....aici se vad adevaratii iubitori ai sportului cu mingea de celuloid,nu numai oportunistii si mercenarii(respectiv cei pe burta NUMAI dupa puncte)![]()
Deja este o alta abordare,mai aproape de spiritul competitiei,scuze daca am parut prea acid...si bafta mai departe Zoltika.zoltikaa a spus:Eu nu am zis ca noi mergem pentru puncte...pe mine nu ma intereseaza pe ce loc sunt in clasament, eu ma duc sa joc si sa ma simt bine dar sincer pentru mine e departe mangalia, n-as rezista pe drum, e prea lung si obositor...si-mi pare rau ca nu pot sa ma duc...le doresc sincer organizatorilor mult succesvictorache a spus:....aici se vad adevaratii iubitori ai sportului cu mingea de celuloid,nu numai oportunistii si mercenarii(respectiv cei pe burta NUMAI dupa puncte)![]()
Zoltan, din punctul meu de vedere, cele doua se imbina: mergem si de dragul tenisului de masa, dar exista si putina dorinta de competitie/concurenta in fiecare dintre noi.zoltikaa a spus:Eu va apreciez mult pentru tot ce faceti, si v-am apreciat la toate turneele ca ati venit atat de departe...
Eu am zis doar sa decidem de ce ne ducem la turnee, pentru puncte sau pentru dragul sportului?
Si am zis si faptul ca mi-e indiferent ce tip va avea turneul, doar m-am dat cu parerea...poate alta data o sa incerc sa vin si eu...