ursuleanvasile
senior
- Scor reacție
- 58
- Vârstă
- 51
Re: TURNEU DE CATEGORIA A" -MANGALIA- 05.09.2009
...
...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
mircea.garaz a spus:De la mare inca nici o veste?
a fost un turneu foarte tare, mai ales pentru cei care am participat la festinul de vineri seara.Dragomir Paul a spus:Rugaminte celor care au facut poze in acea seara : As vrea sa le am in arhiva personala asa ca daca nu o fi cu banat aveti o adresa de mail : dragomirpaulica(at)yahoo.com
Multumesc !!!
Dragomir Paul a spus:Raresh, Raresh....Uite asa am plecat noi din camera pe la 7:30 dupa ce ne-ai dat desteptarea si acum suntem bine merci acasa...![]()
sunt multe poze dl. Paul de la petrecere,o parte am sa le postez pe forum,"o parte" am sa vi le trimit pe E-mail,dar asta saptamana viitoare cand am sa ajung acasa !Dragomir Paul a spus:Rugaminte celor care au facut poze in acea seara : As vrea sa le am in arhiva personala asa ca daca nu o fi cu banat aveti o adresa de mail : dragomirpaulica(at)yahoo.com
Multumesc !!!
Singurul care a filmat se pare ca este Florin Apian...[/quoteDragomir Paul a spus:[quote="mircea.garaz"dudthgg]Dar ceva filmat la turneu este ?
Dragomir Paul a spus:sunt multe poze dl. Paul de la petrecere,o parte am sa le postez pe forum,"o parte" am sa vi le trimit pe E-mail,dar asta saptamana viitoare cand am sa ajung acasa ![/quote:1l9l79t7]Vali Suta":1l9l79t7][quote="Dragomir Paul":1l9l79t7]Rugaminte celor care au facut poze in acea seara : As vrea sa le am in arhiva personala asa ca daca nu o fi cu banat aveti o adresa de mail : [email="dragomirpaulica(at)yahoo.com a spus:dragomirpaulica(at)yahoo.com[/email]
Multumesc !!!
Nu uita sa le redimensionezi la : 640 x 480 ca sa se poata vedea frumos pe forum...
Aaaaaa...si ai de grija ce poze pui ca exista unele " suspect " de onorabile... :lol:![]()
[/quote:1l9l79t7]
din acest motiv "o parte" am sa vi le trimit pe E-mail.....:lol:
Thank You ! :mrgreen:Dragomir Paul a spus: