Re: TURNEU DE CATEGORIA A" -MANGALIA- 20.06.2009
Sincer sa fiu...,cand ma uit la tot ceea ce s-a scris despre turneul de la Mangalia,nu stiu daca ar mai fi ceva de adaugat(nici macar cei mai exigenti dintre noi n-ar putea-o face). O organizare EX-TRA-OR-DI-NA-RA! Am gasit aici o ECHIPA grozava care a fost implicata cu ''toata fiinta Ei'' pentru ca fiecaruia dintre participanti sa nu-i lipseasca absolut nimic[ma refer aici nu doar la ''comfortul gastronomic'',ci la tot ceea ce inseamna o buna desfasurare a competitiei: "preluarea'' participantilor,calitatea salii,al spatiului si a meselor de joc,mantinele,cupe,medalii,premii onorifice,etc.)
ESTE PRIMUL CONCURS LA CARE PARTICIP SI AM VAZUT DESFASURAREA MECIURILOR CU ''ZAMBETUL PE BUZE'' DIN PARTEA CONCURENTILOR! :!: (nu am auzit discutii in contradictoriu,ironii sau altfel de contestatii)
La toate acestea, s-a adaugat la finalul competitiei,o masa de final non-selectiva unde s-au mai putut schimba diferite opinii,explica diferite motive ale piederii unor meciuri(pe motive TEHNICE)

din cadrul competitiei,cunoasterea altor participanti(subscriu la ceaa ce a scris domnul Pascu Mugurel despre PETRU PEIOV<un caracter extraordinar>) :!: :!: :!: ...,totul in cea mai buna dispozitie!
FELICITARI MANGALIA!!!(asteptam cu nerabdare urmatorul turneu...! De ce nu,chiar pe 11 Iulie 2009!? :!: :!: :!: )
PS: ORGANIZARE 10+
PARTICIPANTI 10+
DESFASURAREA JOCURILOR 10+(in cel mai pur mod de FAIR PLAY)
Toate aceste lucruri au fost posibile datorita unui om EXTRAORNINAR,de o modestie rar vazuta: MEDELEANU STEFAN(''jos palaria'' in fata lui) -stiu ca nu-i prea place dar asta este!
Imi ''permit'' ca la final sa fac o mica referire la tot ceea ce inseamna FRUSTRARI in fata fetelor "interzise'' la nivelul Amatur-ului:
Domnilor,acest... ALEEEEX CIOOOOOBANUUUUU,este IN-CRE-DI-BIL...!Patru-cinci jucatori ca el in acest circuit si toti cei care folosesc materiale vor deveni ''atacanti veritabili''(bine ca am jucat cu el pe langa turneu...; nu ca Bogdan Trifu m-ar fi facut sa ma simt mai bine

)
Cam atat deocamdata! Alte multumiri in particular... BILA stie de ce! :wink: :wink: