Re: TURNEU DE CATEGORIA A" -MANGALIA- 20.06.2009
La Bistrița totul a inceput dupa ce te-am rugat in mod civilizat sa nu mai servesti de mana.Imediat ai luat foc si ai inceput sa ma faci ca la usa cortului.Ca replica,recunosc ca te-am facut obrazinic dupa care m-ai invitat la duel.Normal
ca te-am refuzat mai ales ca nu m-am batut cu nimeni niciodata.
Recunosc ca am fost un las:La 2-1 pentru tine,cand mi-ai solicitat schimbarea paletei,trebuia sa dau frumos mana cu tine si sa cedez partida.Faptul ca am vrut sa ma razbun pe tin prin victorie la masa de joc a fost o prostie.
Cat priveste ultima parte a mesajului,faci niste acuze extrem de grave,care nu au niciun argument.Faptul ca am putina experienta si folosesc echipamente potrivite stilului meu de joc nu inseamna ca truchez ceva.
Din fericire pentru mine,sunt multi cei care ma cunosc, si tot odata imi cunosc si caracterul.
Ai contribuit din pacate enorm in decizia mea de a ma "dezlipi" de tot ce inseamna circuitul Amatur.
Iar cat priveste problema ta cu aparatorii,nu incepe cu mine si nici la mine nu se termina.
Este eterna ta frustrare cand pierzi in fata unui aparator,fie el de orice fel.(vezi cazul Barbu).
N-ai sa intelegi niciodata ca in acest sport exista o multitudine de materiale iar fiecare e liber sa joace cu ce doreste.
Din pacate,nu ai psihicul destul de puternic pentru a intelegi cum se joaca cu astfel de jucatori care in opinia ta joaca turca.Aici jignesti o masa mult mai mare de jucatori care fac aparare cu diverse materiale!
Un singur lucru e sigur!N-am sa-ti port ranchiuna niciodata pentru ca ai fost alaturi de mine in cel mai trist moment din viata mea!
Mult succes in continuare,Fane si sper ca prin antrenament sa scapi de tracul acesta privind aparatorii.