AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016

• Autor subiect Autor subiect Adrian Lazaroiu
  • Dată creare Dată creare
Legat de capsunica. Off topic.. am sa va aduc ceva sa degustati! O specialitate.. cu ii place domnului(cum spune domn Petrov) Plutonier Capsunica.. dar si altor persoane dornice! Asa ca sa avem un turneu.. cat mai "TARE"..

Pe langa Plutonierul Capsuna va fi prezenta si D-na Pruna( nici o legatura cu Raluca Pruna)

Legat de capsunica. Off topic.. am sa va aduc ceva sa degustati! O specialitate.. cu ii place domnului(cum spune domn Petrov) Plutonier Capsunica.. dar si altor persoane dornice! Asa ca sa avem un turneu.. cat mai "TARE"..

Depinde ce înțelegi tu prin" ceva"... Să nu fie prea bun... Prea puțin... Și să te umpli de reclamații... Sau de drumuri pentru a mări cantitatea... Scuze pentru greșelile gramaticale.... Sunt în trafic...

Din Arad se inscrie la Open - Avram Victor si din Oradea la Amatori - Ghile Ioan :-D

Maaaa
Avansati

Mda, acum am vazut, categoria a numit-o tov. Lazaroiu "Amatori"....putin impropriu, dupa parerea mea, fiindca la toate categoriile (Incepatori, Avansati, Open) sunt jucatori Amatori.

Da' oricum e mai bine decat sa scriu cu CapsLock blocat "OPEN", ca sa se auda pana-n Sighetul Marmatiei cat de valoros sunt. :)

Șencu Victor
Targoviște
OPEN

Se inscriu;MARCU VASILE -OPEN ;
AMATORI INCEPATORI-SANDULEAN RUXANDRA ,SANDULEAN RARES , BUTNARU MADALINA

Cu o mica speranta de participare legata de clasament Dan Petrov ,București la pinguini ;)

Am si eu o intrebare: se mai face vreun update la MP inaintea turneului final, in afara de cel de la inceputul lui noiembrie?

edit: si alta intrebare ar fi: cum se procedeaza cu grupele superioare? Daca din inferioare merg 4 mai departe si in superioare grupele sunt de 3, cum se organizeaza? Locurile 3-4 din inferioare cum merg in superioare? Care-i diferentierea?

Enciu Marcel, București, începători.

Mulțumesc!

Vă rog să mă transferați la avansați, întrucât desfășurarea meciurilor de la începători în partea a doua a zilei, îmi strică programul. Și nici nu vreau să șofez noaptea...

Mulțumesc mult!..

Cecan Vasile - Timișoara - Avansati
Jichici Svetozar - Timișoara - Avansati

Vă rog să mă transferați la avansați, întrucât desfășurarea meciurilor de la începători în partea a doua a zilei, îmi strică programul. Și nici nu vreau să șofez noaptea...

Mulțumesc mult!..

Transferul va fi posibil numai în săptăm?na dinaintea turneului, în condițiile în care vor rămâne locuri neocupate la Avansați.

Am si eu o intrebare: se mai face vreun update la MP inaintea turneului final, in afara de cel de la inceputul lui noiembrie?

edit: si alta intrebare ar fi: cum se procedeaza cu grupele superioare? Daca din inferioare merg 4 mai departe si in superioare grupele sunt de 3, cum se organizeaza? Locurile 3-4 din inferioare cum merg in superioare? Care-i diferentierea?

Clasamentul după care se va desfășura Turneul Final și implicit MP-ul va fi cel care se va publica pe data de 1 Noiembrie 2016.
Exemplu începători:
9 grupe x 6 jucători = 54 participanți;
9 grupe x 4 jucători calificați = 36 participanți în grupele superioare;
36 : 3 = 12 grupe superioare;
aranjarea jucătorilor în grupele superioare după regula șarpelui;

Back
Sus