Dănuț, te asteptam la Targoviște!!! La spectatori! Festin! Lume bună, ca de obicei... Marian Florea... Restul nu mai contează... Lazaroiu zis și domnu ' Adi...
Multumesc !!!
Sincer ....... în lipsa lui am scutit ceva căpșunică ......:-D:wave::ugeek:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Dănuț, te asteptam la Targoviște!!! La spectatori! Festin! Lume bună, ca de obicei... Marian Florea... Restul nu mai contează... Lazaroiu zis și domnu ' Adi...
Multumesc !!!
Sincer ....... în lipsa lui am scutit ceva căpșunică ......:-D:wave::ugeek:
Ce a fost așa frumos? Ca dai mai bine meciul unui copil, că ți-e frică de bau-bau? De aici, așa s-a văzut...
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

Un reprezentant al nihilismului romanesc- D-l Ion Dinicescu( un om deosebit de simpatic). In principiu se aproba tot protestul:
1. Conditiile de joc din sala Polivalenta au fost exelente, atat ca spatiu cat si lumina. In 2006 turneul final s-a tinut intr-o sala de lemn tapitata cu o folie de nylon folosit la solarii.
2.Fetele interzise se scot din luna iulie, iar mingile de plastic deja s-au introdus.
3. Colegii de grupa au avyt grija sa nu urcati in grupele superioare si sa mai depuneti un plus de efort.( multumesc colegilor care i-au indeplinit dorinta d-lui Dinicescu)
5. Am participat toti fara discriminare: romani, maghiari si alte nationalitati. Ortodocsi, catolici, protestanti, musulmani si atei. persoane cu dizabilitati, persoane sub usoara influenta a bauturilor spirtoase, persoane inalte, persoane scunde, femei, barbati, tineri si batrani. Etc.....Nu a existat discriminare
6. Organizatorii au avut dreptul sa organizeze concursul asa cum au dorit( ... si a iesit foarte bine), au avut obligatia sa incalce regulamentul( DIICOT-ul deja le ia interviu organizatorilor)
Ca o concluzie finala: Fara acest personaj foarte simpatic AMATURUL ar fi mai sarac!!! Daca nu ar fi ar trebui sa il inventam.
TOTUL este un pamflet, tratati-l ca atare. Multumesc.
Multumim pentru fotografii.
Dar va rog sa-mi spuneti daca aveti si alt link sa le vad, ca aici sunt neclare (cel putin de pe telefon, nu se vad ). Multumesc. O seara buna !!