AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

A fost un Turneu frumos, felicitări Organizatorilor ,,, 👍👍👍,,, Felicitări tuturor participanților și premianților !!! 👏 Ne-am simțit bine împreună,,,👍👍👍

Bravo Vestul Sălbatic ,,,,👏👏👏👏 Ghita ,Alex, Madalina, Marius, ,,, 👍👍👍👍

Turneul s-a terminat. A cazut cortina; unuii mai veseli altii mai putin dar toti m?nati de aceiasi pasiune tenisul de masa. Au fost felicitati organizatorii, castigatorii de diverse pozitii, unii pentru jocul facut si probabil toti se gandesc la ce au invatat si ce mai au de facut. Adevarul este ca toti ar trebui sa fim felicitati pentru eforturile pe care le-am facut de-a lungul unui an intreg de a participa la diverse turnee din cadrul circuitului Amatur, toate eforturile facute doar pentru a putea participa la acest eveniment care se numeste Turneul Final Amatur. Bravo tuturor organizatori, castigatori sau participanti; cu totii cred ca am avut ceva de invatat. In materie de organizare eu care am participat pana acum la numai 4 Turnee Finale cred ca acesta a fost cel mai bun.; s-au asigurat toate conditiile necesare de joc. Este pentru prima data cand aud la un turneu ca lumina a fost prea puternica !!!!!!! Sa fie asa la toate turneele.

O paletă într- o husă albastră, lemn TBS, se află la mine ... a zăcut vreo 3 ore la marginea sălii apoi la sf?rșitul turneului cineva a insistat să o înapoiez eu proprietarului.

Ultima editare:
Turneu Final AmaTur 2017, Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Turneu Final AmaTur 2017, Sfantu Gheorghe - 11.11.2017

Foarte tare si foarte frumos acest turneu al Campionilor! A fost cel mai bine organizat turneu final din cele 7 la care am participat eu! Sala impresionanta, organizatori priceputi si gazde ospitaliere.
Jocuri puternice si pe masura titulaturii acestui turneu!
Felicitari castigatorilor de la cele 4 categorii.
Felicitari Marcel, Florin, Gelu si Claudiu. Faceti o echipa puternica de coordonatori si meritati din plin tot respectul comunitatii noastre de tenismeni!

Ultima editare:
Am ajuns cu bine acasă după încă un turneu reușit marca Sfantul Gheorghe. Felicitări tuturor persoanelor implicate si felicitări nouă celor care am participat.Să ne revedem cu bine.

- TURNEUL FINAL 2017 SI-A INCHIS PORTILE SI A "DEVENIT ISTORIE"

- Este o regula nescrisa prin care toate turneele Amatur trec parca printr-o "Supapa a timpului" care le fac sa "Straluceasca in lumina reflectoarelor" cand le vine timpul ca mai apoi sa isi indrepte pasii spre "Muzeul de istorie Amatur"

- Turneul final 2017 a lasat in urma:
- Meritosii Campioni care au dus adevarate lupte la masa de joc pentru a ajunge pe podium - si pentru reusita lor merita toate felicitarile noastre 👍 👏

- Meritosii jucatori care au fost foarte aproape de podium dar au ratat cu foarte putin... 👍 👏

- Jucatorii care au inceput foarte bine turneul, castigand Gr Inf sau Gr Sup dar s-au ratacit mai departe...

- Nu au lipsit din turneu nici "Rezultatele Surpriza" ca "Asa e in Tenis"... :surprised: :wtf: :cry: :lol:

- A lasat in urma si un rand de Campioni Judeteni care au fost premiati si care sunt o mandrie pentru intreg Amaturul Romanesc 👏 👏

- Chiar si fumoasele surprize din turneu care au fost posibile cu bunavointa tuturor sponsorilor au ramas in urma dar merita laudate din plin... 👍 👏

- In urma au ramas si fumoasele poze si filmari facute oameni deosebiti care fac ca amintirile turneului sa dainuie in timp... 👍 👏

- Si nu in ultimul rand au ramas in urma si marile eforturi facute de organizatori pentru a face fata unei provocari atat de mari... "Organazarea celui mai mare si mai important Turneu Amatur Romania 2017" 👍 👏

- Toate aceste lucruri s-au derulat impecabil intr-o sala deosebita si sub un control total si urmeaza ca si celelalte turnee Amatur sa urmeze cu cinste drumul catre "Muzeul de Istorie Amatur"

- Amaturul este format din foarte multi jucatori buni si pasionati de tenis, - din foarte multi oameni cu un caracter deosebit care sunt implicati in organizarea sau coordonarea turneelor si a miscarii Amatur si care isi dau silinta sa faca un Amatur puternic si unit... de aceia

- AMATURUL a devenit o parte din noi si un "Mod de viata"... si nu pot decat sa ii urez "O VIATA LUNGA" ca prea am prins drag de el cu totii 👏

THE SHOW MUST GO ON - SPECTACOLUL TREBUIE SA CONTINUE... 👏 👏 👏

- Circuitul Amatur este cea mai mare si mai puternica miscare sportiva "de amatori" din tara si merita sa continue le nesfarsit
- Poate fi oricand un model de dezvoltare pentru orice alta disciplina sportiva de amatori

- SA NE VEDEM SANATOSI SI DORNICI DE MECIURI FRUMOASE SI TENIS DE CALITATE LA URMATOARELE TURNEE AMATUR

O paletă într- o husă albastră, lemn TBS, se află la mine ... a zăcut vreo 3 ore la marginea sălii apoi la sf?rșitul turneului cineva a insistat să o înapoiez eu proprietarului.

întrebarea cheie pentru recuperarea paletei: care este uzura fețelor si în ce an au fost fabricate?

Mi-am dat si eu seama de ce cupele la elite sunt mai mari, dupa ce am vazut finala.
Uitati-va si voi la mingea de la min 7.22 din filmarea lui Octaw.

Ultima editare:
Bv johnny.felicitari pt premiu.
Ai muncit mult pt acest premiu.bravo.
Sincer.......te as fii vrut in turneu.ar fii fost mai interesant.......poate un podium.
Pina la urma...... important e sa ne simtim bine.
Asa cum imi tot repeti mereu.....joaca ce stii😀😀😀😀

Bv johnny.felicitari pt premiu.
Ai muncit mult pt acest premiu.bravo.
Sincer.......te as fii vrut in turneu.ar fii fost mai interesant.......poate un podium.
Pina la urma...... important e sa ne simtim bine.
Asa cum imi tot repeti mereu.....joaca ce stii��������

Multumesc Serban! 2018 sa fie anul tau? Joaca ce stii !!!

buna seara,sper ca acest comentariu sa intre si sa nu mai fie 'filat"toata lumea lauda turneul final.nu poti sa multumesti 300 de participanti din toatele zonele.ma intreb doar de ce avem patru categorii valorice, si sau cei de la elite au jucat pe ciment.eu sunt o non valoare in amatur si fara prietenul bogdan filimon eram departe de mult

Povestea unui Turneu ... de poveste: Sepsi Arena

Povestea unui Turneu ... de poveste: Sepsi Arena

Povestea unui Turneu ... de poveste: Spectatori, jucători, fotografi de ocazie...

Povestea unui Turneu ... de poveste: Spectatori, jucători, fotografi de ocazie...

Povestea unui Turneu ... de poveste: Guly?s!

Povestea unui Turneu ... de poveste: Guly?s!

Back
Sus