Dragi prieteni,
Ajuns acasa, cu bine, inca ma gandesc la ce s-a intamplat la Sfantul Gheorghe, unde pe langa revederea cu multi dintre voi, am asistat la cel mai mare eveniment de tenis de masă din Romania.
Turneul Final a fost consider eu la cel mai inalt nivel posibil, o super sala polivalenta, alaturi de care a fost o organizare impecabila, o logistica impresionanta si probabil daca nu sigur, cel mai calitativ de tenis de masă din acest circuit.
Ma simt onorat si mandru ca am putut intr-un timp atat de scurt de cand sunt reprezentant andro in Romania, sa pun umarul la acest eveniment.
Am fost, sunt si promit sa fiu in continuare alaturi de voi in limita puterilor mele.
Multumesc voua, AmaTuR Romania, pentru increderea, sustinerea si incurajarea pe care mi-ati acordat-o neconditionat.
Felicitari Olah Oliver, Marcel Giosan, Vela Claudiu, Florin Apian, Gelu Vladoiu si celorlalti ce au ajutat la buna desfasurarea a turneului.
Multumiri sponsorilor care au fost din nou aproape, Rasvan Crisan, Tiberiu Tanase, Emi Beltechi si Gelu Popescu fara de care acest ultim eveniment major al anului nu ar fi avut acea stralucire si nu in ultimul rand voua jucatorilor care ati facut posibil acest spectacol !
Sa ne revedem sanatosi in salile de sport pentru sportul ce ne uneste!