AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Un turneu exceptional cum rar mai vezi mai ales la nivel de Amatori, o sala superba si o organizare ireprosabila.
Surprinzator este faptul ca București nu a avut pe podium nici un reprezentant ba mai mult la Elite nici macar in primii 20! Va multumesc ca am avut onoarea sa iau parte la acest concurs minunat

Datimi voie ca in numele celor care am fost gazde si totodata salahorii acestui turneu sa multumim pentru aprecierile pozitive primite. Am participat la organizarea tuturor turneelor finale organizate la Sfantu Gheorghe ,aproximativ toti aceasi persoane in frunte cu Olah OLVER, la celalalte turnee poate am muncit mai mult ,poate nu ,fiind de amenajat doua sali si am primit totusi foarte multe critici negative, diferenta este data numai de salile pe care le- am avut la dispozitie.
Eu am fost cel care a dat paleta Dl-ui Apian, dar Duminica dimineata cand ne-am intors la sala ca sa terminam ce mai era de lucrat pe acolo , niste baieti cu o masina de CS isi cautau o paleta care nu sa gasit in sala ,cel care a luato din? greseala?ar fi bine sa o restituie parca era un primorac carbon .

Ultima editare:
Un turneu exceptional cum rar mai vezi mai ales la nivel de Amatori, o sala superba si o organizare ireprosabila.
Surprinzator este faptul ca București nu a avut pe podium nici un reprezentant ba mai mult la Elite nici macar in primii 20! Va multumesc ca am avut onoarea sa iau parte la acest concurs minunat
Sa ziceti bogdaproste ca macar ati inrat pe liste , bineinteles pe merit datorita participarilor la multe turnee, din Sfantu Gheorghe a fost un singur participant, si acela copil si nici el pe meritul lui ci datorita unui wild card.

Clasament începători

1.
Moca Vasile - Bucuresti.jpg
Moca Vasile - București
2.
Pintescu Teodora - Vatra Dornei.jpg
Pintescu Teodora - Vatra Dornei
3 -- 4
Darie Gabriel - Comanesti.jpg
Darie Gabriel - Comănești
Bleoca Lucas - Tarnaveni.jpg
Bleoca Lucas - Târnaveni
5 -- 8
Filip Cristi - Comănești
Marin Cristi - Brăila
Morun Marian - Brăila
Sisca Nicusor - Comănești
9 -- 12 0v gr.sup.
Rosoga Ana - Constanța
Moise Viorel - Brăila
Govoreanu Cendana - Cisnadie
Vela Gabriel - Timișoara
13 -- 2v gr.inf.
Marin Bogdan Mihail - Bacău
14 -- 17 1v gr.inf.
Suciu Sergiu - Turda
Malene Petru - Fagaras
Plesoianu Stefan - Constanța
Pal Abel - Sfantu Gheorghe
18 -- 0v gr.inf.
Stan Mariana - Constanța

Vreau si eu să mulțumesc pentru posibilitatea de a participa la acest turneu:
- în primul rând patronului, care m-a înțeles și ma lăsat să particip la turnee, ca să pot prinde turneul final. (Apropo de patron, dacă aveți nevoie de o casă din lemn, apelați cu încredere la el pentru că face treabă de calitate - www.ergio.ro);
- în al doilea rând vreau să le mulțumesc organizatorilor care au făcut posibilă participarea la acest turneu a 18 începători;
- Organizatorilor, pentru condițiile excelente;
- Tuturor concurenților de la începători pentru jocurile frumoase făcute (aici trebuie să recunosc că nu se compară un joc de-al nostru cu unul de la elite dar pot să afirm că fără noi nu ar mai fi avansații, fără avansați openiștii și fără ei ar fi toată lumea începătoare);
- Nu trebuie să-i uit pe colegii de la Comănești care au răbdare cu noi, cei care încă mai jucăm ping-pong;
- Și nu în ultimul rând, neveste-mi care mă înțelege și susține.

TRĂIASCĂ MIȘCAREA AMATUR!

Pentru Hopipoke...

Pentru Hopipoke...

Da, dar după câte știu eu și toată lumea, la TF ar trebui sa fie prezente toate categoriile....Isn't IT?

Pt. Nicu Sisca...Bravo colegu'...bine zis...să ne trăiască nevestele înțelegătoare...

Sa ziceti bogdaproste ca macar ati inrat pe liste , bineinteles pe merit datorita participarilor la multe turnee, din Sfantu Gheorghe a fost un singur participant, si acela copil si nici el pe meritul lui ci datorita unui wild card.

Probabil ca va-ti exprimat gresit mai sus sau ati vrut sa se inteleaga cu totul alceva. Din Ilfov am fost 2 colegi si doar unul a prin Elitul.Bogdaproste la noi se zice cand primesti de pomana!. Nu cred ca cineva de pe lista pricipala a primit locul altfel decat conform regulamentului! Tine-ti cont ca majoritatea dintre noi avem familie de intretinut si de multe ori am facut sacrificii si noi si ei sa putem sa ne antrenam corespunzator pt a obtine rezultate si a prinde un loc pe lista principala

S-au premiat azi 130 de Organizatori AmaTur pentru eforturile depuse de Ziua Internationala a Tenisului de Masa, zi care a insemnat o mare reusita pentru AmaTur România: țara cu cele mai multe evenimente organizate pe plan mondial.
Diplomele semnate de Leandro Olvech, Director de Dezvoltare în cadrul ITTF, vor fi ?nm?nate Organizatorilor de către Coordonatorii Zonali.
Felicitări tuturor!
împreună am fost o forță!

In completare, as dori sa-i amintim pe toti cei 131 de organizatori care si-au adus contributia la reusita World Table Tennis Day - Amatur Romania 2017!

nr. CrtjudetorganizatorZona
1BacăuAnastasiu Constantin1
2IașiAxinte Bogdan1
3NeamțBaisan Paul1
4BacăuBuliga Silviu1
5SuceavaChirap Dan1
6BacăuCiubotariu Mihaela1
7SuceavaCojocaru Adrian1
8BotoșaniCorneanu Sorin1
9SuceavaCozma Catalin1
10NeamțDan Andrei1
11BacăuDarie Gabriel1
12NeamțDumitrescu Dan1
13IașiGasner Paul1
14NeamțGhilan Romeo1
15SuceavaHusarciuc Beniamin1
16SuceavaMarcu Vasile1
17SuceavaMatei Gabriel1
18SuceavaMosneagu Marius1
19IașiParascuta Daniel1
20NeamțPintrijel Eugen1
21IașiPlamada Lucian1
22BotoșaniPopescu Doru Viorel1
23SuceavaPurdila Dan1
24BacăuRojniță Sebastian1
25BacăuRoșu Gabriel1
26SuceavaTomescu Laurentiu1
27BacăuUrsulescu Ioan1
28ConstanțaChodan Tiberiu2
29VranceaCorcoz Norocel Costin2
30GalațiCristovici Viorel2
31VranceaDragan Maria2
32ConstanțaFratea Aurel2
33TulceaGherasim Iulian2
34BrăilaGiosan Marcel2
35GalațiHerghelegiu Rodica2
36BrăilaIon Marius2
37ConstanțaLeolea Andrei2
38ConstanțaMotoianu Maria2
39GalațiMunteanu Octavian2
40ConstanțaPanaite Ionel2
41GalațiPetrin Mitică2
42VranceaRavas Marilena2
43GalațiTufa Gigi2
44BucureștiBodeanu Dan3
45BucureștiVranceanu Mihai3
46PrahovaBozga Lucian4
47BuzăuCiubotaru George4
48PrahovaIancu George4
49DâmbovițaManoiu Claudiu4
50PrahovaMarian Bogdan4
51CălărașiStanciu Silviu4
52DâmbovițaTaru Alex4
53PrahovaVisan Bogdan4
54DoljBurlacu Dan5
55GorjCruceru Sergiu5
56GorjGatman Laurentiu5
57MehedintiGheorghe Nicu5
58ArgeșPribeagu Claudiu5
59ArgeșRada Florin5
60DoljRăducan Bogdan5
61ArgeșToma Florin5
62ArgeșVladu Nicolae5
63SibiuBalu Dan6
64HarghitaBarabas Sandor6
65BrașovBondoc Alexandru6
66HarghitaCampian Zoltan6
67SibiuCelima Toader6
68MureșChibulcutean Ioan6
69SibiuCioca Raul6
70MureșCiurca Ovidiu6
71SibiuComsa Cristian6
72SibiuDragomir Ioan6
73SibiuFilea Adonis6
74HarghitaHeja Zoltan6
75SibiuHolom Dumitru6
76MureșKantor Imre Zoltan6
77HarghitaLakatos Zsolt6
78MureșMarian Florin6
79SibiuMoga Dorina6
80SibiuMuntean Mihai6
81SibiuMureșanu Alex6
82CovasnaOlah Oliver6
83MureșOnet Nicolae6
84SibiuPampu Nicolae6
85SibiuPinzar Raisa6
86BrașovPopa Cristi6
87SibiuRadovici Florin6
88SibiuRotar Gheorghe Valentin6
89MureșSarcani Andrei6
90BrașovSzelyes Ioan6
91SibiuTimar Doina6
92MureșTipser Gabriel6
93BrașovVlădoiu Gelu6
94SibiuZedler Iuliu6
95MureșZelariu Petre6
96HarghitaZoltan Pal6
97BihorBalogh Gergo7
98TimisBeltechi Dumitru7
99TimisDanescu Bogdan7
100AradFekete Istvan7
101TimisHusar Nicoleta7
102BihorIonescu Mihai7
103TimisKaracsonyi Zoltan7
104AradLacatis Ghita7
105AradNeamț Doru7
106HunedoaraPavel Calin7
107Carsa SeverinPut Gabriel7
108AradRoman Bogdan7
109BihorSferlea Marius7
110TimisTicu Sorin7
111Caras SeverinTurburan Ioan7
112BihorVarady Tibor7
113TimisVela Claudiu7
114TimisMihalca Eleonora7
115Bistrița NasaudApian Florin8
116SalajCiupe Alin8
117AlbaDirlea Ionel8
118AlbaFlorita Marina8
119AlbaJecan Dan8
120ClujMaxim Valentin8
121MaramureșMuntean Mircea8
122Bistrița NasaudNistor Dorel8
123AlbaPetrut Mirela8
124ClujPop Cosmin8
125ClujPop Dănuț8
126AlbaPralea Constantin8
127AlbaSarbu Stelian8
128Bistrița NasaudSpaller Tiberiu8
129MaramureșTintas Adrian8
130AlbaTokos Pal8
131AlbaZedler Csaba8

As dori sa le MULTUMESC colegilor, amicilor si prietenilor din Arad (Ghita Lacatis si Doru Neamț), Oravita, Resita, Simeria, Teregova si Marghita pentru surpriza pe care mi-au oferit-o chiar aici, la Turneul Final 2017, acordandu-mi o Diploma de Multumire din ceramica si un tricou Butterfly! VA MULTUMESC DIN SUFLET si va promit ca si in 2018 voi fi alaturi de voi, atat ca pot eu.

In completare, as dori sa-i amintim pe toti cei 131 de organizatori care si-au adus contributia la reusita World Table Tennis Day - Amatur Romania 2017!

nr. CrtjudetorganizatorZona
1BacăuAnastasiu Constantin1
2IașiAxinte Bogdan1
3NeamțBaisan Paul1
4BacăuBuliga Silviu1
5SuceavaChirap Dan1
6BacăuCiubotariu Mihaela1
7SuceavaCojocaru Adrian1
8BotoșaniCorneanu Sorin1
9SuceavaCozma Catalin1
10NeamțDan Andrei1
11BacăuDarie Gabriel1
12NeamțDumitrescu Dan1
13IașiGasner Paul1
14NeamțGhilan Romeo1
15SuceavaHusarciuc Beniamin1
16SuceavaMarcu Vasile1
17SuceavaMatei Gabriel1
18SuceavaMosneagu Marius1
19IașiParascuta Daniel1
20NeamțPintrijel Eugen1
21IașiPlamada Lucian1
22BotoșaniPopescu Doru Viorel1
23SuceavaPurdila Dan1
24BacăuRojniță Sebastian1
25BacăuRoșu Gabriel1
26SuceavaTomescu Laurentiu1
27BacăuUrsulescu Ioan1
28ConstanțaChodan Tiberiu2
29VranceaCorcoz Norocel Costin2
30GalațiCristovici Viorel2
31VranceaDragan Maria2
32ConstanțaFratea Aurel2
33TulceaGherasim Iulian2
34BrăilaGiosan Marcel2
35GalațiHerghelegiu Rodica2
36BrăilaIon Marius2
37ConstanțaLeolea Andrei2
38ConstanțaMotoianu Maria2
39GalațiMunteanu Octavian2
40ConstanțaPanaite Ionel2
41GalațiPetrin Mitică2
42VranceaRavas Marilena2
43GalațiTufa Gigi2
44BucureștiBodeanu Dan3
45BucureștiVranceanu Mihai3
46PrahovaBozga Lucian4
47BuzăuCiubotaru George4
48PrahovaIancu George4
49DâmbovițaManoiu Claudiu4
50PrahovaMarian Bogdan4
51CălărașiStanciu Silviu4
52DâmbovițaTaru Alex4
53PrahovaVisan Bogdan4
54DoljBurlacu Dan5
55GorjCruceru Sergiu5
56GorjGatman Laurentiu5
57MehedintiGheorghe Nicu5
58ArgeșPribeagu Claudiu5
59ArgeșRada Florin5
60DoljRăducan Bogdan5
61ArgeșToma Florin5
62ArgeșVladu Nicolae5
63SibiuBalu Dan6
64HarghitaBarabas Sandor6
65BrașovBondoc Alexandru6
66HarghitaCampian Zoltan6
67SibiuCelima Toader6
68MureșChibulcutean Ioan6
69SibiuCioca Raul6
70MureșCiurca Ovidiu6
71SibiuComsa Cristian6
72SibiuDragomir Ioan6
73SibiuFilea Adonis6
74HarghitaHeja Zoltan6
75SibiuHolom Dumitru6
76MureșKantor Imre Zoltan6
77HarghitaLakatos Zsolt6
78MureșMarian Florin6
79SibiuMoga Dorina6
80SibiuMuntean Mihai6
81SibiuMureșanu Alex6
82CovasnaOlah Oliver6
83MureșOnet Nicolae6
84SibiuPampu Nicolae6
85SibiuPinzar Raisa6
86BrașovPopa Cristi6
87SibiuRadovici Florin6
88SibiuRotar Gheorghe Valentin6
89MureșSarcani Andrei6
90BrașovSzelyes Ioan6
91SibiuTimar Doina6
92MureșTipser Gabriel6
93BrașovVlădoiu Gelu6
94SibiuZedler Iuliu6
95MureșZelariu Petre6
96HarghitaZoltan Pal6
97BihorBalogh Gergo7
98TimisBeltechi Dumitru7
99TimisDanescu Bogdan7
100AradFekete Istvan7
101TimisHusar Nicoleta7
102BihorIonescu Mihai7
103TimisKaracsonyi Zoltan7
104AradLacatis Ghita7
105AradNeamț Doru7
106HunedoaraPavel Calin7
107Carsa SeverinPut Gabriel7
108AradRoman Bogdan7
109BihorSferlea Marius7
110TimisTicu Sorin7
111Caras SeverinTurburan Ioan7
112BihorVarady Tibor7
113TimisVela Claudiu7
114TimisMihalca Eleonora7
115Bistrița NasaudApian Florin8
116SalajCiupe Alin8
117AlbaDirlea Ionel8
118AlbaFlorita Marina8
119AlbaJecan Dan8
120ClujMaxim Valentin8
121MaramureșMuntean Mircea8
122Bistrița NasaudNistor Dorel8
123AlbaPetrut Mirela8
124ClujPop Cosmin8
125ClujPop Dănuț8
126AlbaPralea Constantin8
127AlbaSarbu Stelian8
128Bistrița NasaudSpaller Tiberiu8
129MaramureșTintas Adrian8
130AlbaTokos Pal8
131AlbaZedler Csaba8

Pentru corectitudinea informatiei, printre altele: poz. 63, 71, 80, 87, 88, 94 sunt din Alba (Blaj), zona 8. Poz 131 este din Sibiu, zona 6.

Și, în mod evident, multe din cele 112 Turnee B+ "WTTTD - 2017" n-ar fi fost posibile fără munca voluntară a câtorva organizatori tehnici.
Mulțumim Claudiu Vela, Mulțumim Pali Tokos!

Doresc sa mai multumesc si pentru cealalta surpriza, oferita de Amatur Romania si Marcel Giosan, o frumoasa placheta de lemn. Si, asa cum bine spunea Marcel, vine anul 2018, care ne asteapta cu noi provocari, nu doar de Ziua Mondiala ci si in fiecare saptamana, turneu cu turneu, sa ne faca sa ne relaxam, sa ne vedem cu bine mai destinsi, mai omenosi, mai prietenosi, mai buni...!

Datimi voie ca in numele celor care am fost gazde si totodata salahorii acestui turneu sa multumim pentru aprecierile pozitive primite. Am participat la organizarea tuturor turneelor finale organizate la Sfantu Gheorghe ,aproximativ toti aceasi persoane in frunte cu Olah OLVER, la celalalte turnee poate am muncit mai mult ,poate nu ,fiind de amenajat doua sali si am primit totusi foarte multe critici negative, diferenta este data numai de salile pe care le- am avut la dispozitie.
Eu am fost cel care a dat paleta Dl-ui Apian, dar Duminica dimineata cand ne-am intors la sala ca sa terminam ce mai era de lucrat pe acolo , niste baieti cu o masina de CS isi cautau o paleta care nu sa gasit in sala ,cel care a luato din? greseala?ar fi bine sa o restituie parca era un primorac carbon .

Si o pereche de adidasi!!

Dragi prieteni,

Ajuns acasa, cu bine, inca ma gandesc la ce s-a intamplat la Sfantul Gheorghe, unde pe langa revederea cu multi dintre voi, am asistat la cel mai mare eveniment de tenis de masă din Romania.
Turneul Final a fost consider eu la cel mai inalt nivel posibil, o super sala polivalenta, alaturi de care a fost o organizare impecabila, o logistica impresionanta si probabil daca nu sigur, cel mai calitativ de tenis de masă din acest circuit.
Ma simt onorat si mandru ca am putut intr-un timp atat de scurt de cand sunt reprezentant andro in Romania, sa pun umarul la acest eveniment.
Am fost, sunt si promit sa fiu in continuare alaturi de voi in limita puterilor mele.
Multumesc voua, AmaTuR Romania, pentru increderea, sustinerea si incurajarea pe care mi-ati acordat-o neconditionat.

Felicitari Olah Oliver, Marcel Giosan, Vela Claudiu, Florin Apian, Gelu Vladoiu si celorlalti ce au ajutat la buna desfasurarea a turneului.
Multumiri sponsorilor care au fost din nou aproape, Rasvan Crisan, Tiberiu Tanase, Emi Beltechi si Gelu Popescu fara de care acest ultim eveniment major al anului nu ar fi avut acea stralucire si nu in ultimul rand voua jucatorilor care ati facut posibil acest spectacol !

Sa ne revedem sanatosi in salile de sport pentru sportul ce ne uneste!

Ce surprinzator ma scirba mica si gura mare ce esti:D am mai spalat eu putin din rusine loc 5-8 ,daca nu erau banatenii mei poate eram pe podium dar a fost mai frumos asa;)

Da,scurt și cuprinzător postul domnului Durdun. Cam așa ceva a fost acest turneu final. Nu își au locul aici răutățile obișnuite ale unor participanți.
Ați adus tenisul de masă amator la un nivel pe care nu ni-l imaginam acum zece ani,cred că niciunul dintre cei care am participat pe atunci la concursuri. Astfel că orice remarcă negativă cred că este total răuvoitoare și in necunoștință de seamă (sau în cel mai bun caz,puțin neg?ndită per ansamblu).
Este, dacă nu descurajator,măcar lipsit de recunoștință pt cei implicați în realizarea acestui megaeveniment să nu fi reușit sa trezească în toți participanții aprecierile muncii pt realizarea acestui turneu. Pentru cei care nu am făcut tenis de performanță și nu am participat la competiții internaționale , cred că la momentul în care am intrat în această sală și am avut ocazia sa participăm, ar fi trebuit sa simțim o adevărată emoție și bucurie, întrucât această sâmbătă s-a ridicat de-a dreptul la acel nivel organizatoric.
Sper că putem pe viitor ca fiecare dintre noi sa vedem și partea plina a paharului,sa știm sa apreciem,sa ne bucuram, sa fim mai fair-play, sa recunoaștem când adversarul a avut o zi mai bună și sa contribuim prin atitudine la realizarea și a altor asemenea turnee.
Fără a începe să nominalizez,de teama de a nu exclude fără voință pe cineva, primiți toți cei implicați în acest eveniment aprecierile mele sincere!
Cred ca acest turneu va rămâne un moment de referință în Amatur și nefiindu-mi teama ca greșesc în această apreciere, transmit un mesaj celor (putini,cred) nemulțumiți să revadă desfășurarea turneului, cu speranța că își vor schimba măcar parțial impresiile negative ramase.

Ce surprinzator ma scirba mica si gura mare ce esti:D am mai spalat eu putin din rusine loc 5-8 ,daca nu erau banatenii mei poate eram pe podium dar a fost mai frumos asa;)

Bravo,Daniele- locul 5 la Open pe tara, ai salvat targul capitalei de la rusine , smecherie mare, frate ; te ai ars acuma , iti creste media peste 27.00 si te arunca la Elite, cazi tu la mana lui Vasile Buzatu, sa te aghesmuiasca cu yarba sfintita la muntele Athos.:p:D:o:confused:

La openul tarii locul 5 , pe cuvant,n as fi crezut , cand vrei sa joci esti belea frate.Felicitari.

Ultima editare:
Probabil ca va-ti exprimat gresit mai sus sau ati vrut sa se inteleaga cu totul alceva. Din Ilfov am fost 2 colegi si doar unul a prin Elitul.Bogdaproste la noi se zice cand primesti de pomana!. Nu cred ca cineva de pe lista pricipala a primit locul altfel decat conform regulamentului! Tine-ti cont ca majoritatea dintre noi avem familie de intretinut si de multe ori am facut sacrificii si noi si ei sa putem sa ne antrenam corespunzator pt a obtine rezultate si a prinde un loc pe lista principala

Cu siguranță a fost o greșeală de exprimare.

DANE,nu-i nimic ca n-ai calcat pe podiumul de premiere,dar sa fii sigur ca ocupi cu brio un alt fel de podium,unde nimeni nici macar nu viseaza sa te egaleze(ajunga).Totusi felicitarile mele pentru locul ocupat in contextul de mai sus.

Back
Sus