AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Nea Deni, probabil mi-ai vazut inscrierea cu cateva zile in urma, venita ca urmare a unei incercari de a ajunge la Sfantu si vineri, si sambata (principalul "vinovat" fiind dl. Vlase, cine m-a contactat in privinta serii de vineri). In paranteza fie spus, odata cu inceperea perioadei mai problematice in ce priveste sanatatea, m-am retras din comisia de disciplina, ramanand de fapt numai coordonator al fraielor unor probleme organizatorice.
Nici nu m-am prea uitat la turneele si punctele pierdute, nici la proportia elite\open\avansati, nici la momentul decernarii cardurilor, doar m-am inscris.
Luni sau marti seara, uitandu-ma mai atent, l-am rugat pe Florin sa ma stearga de pe lista fara ca eu sa fac tamtam cu retragerea, pt ca oricum vineri-sambata am si ceva obligatii familiale + o analiza de laborator de facut la Brașov sau la Ciuc.
Insa merci, suna bine cand ti se observa/simte lipsa. :)

buna seara tuturor prietenilor din amatur.se spune ca suntem 4000 de colegi,deci toti atatia prieteni. daca ne place sa ne revedem la turnee hai sa incercam sa ne ajutam si atunci cand unii dintre noi au probleme de sanatate.este simplu sa fii rau,detasat sau nepasator...

Adevarat Pali ori care cu coloana vertebrala dupa ce a vazut Wild Cardurile ar fi procedat la fel. !!!Acesta a fost si motivul sa te sun si sa stiu daca sanatatea ti-ar permite participarea.
Cum ai zis ca esti apt,asteptam dupa cum si merti o recompensa !!!
Cu stima.

Ultima editare:
Reminder!

Ultima actualizare a listelor privind inscrierile/retragerile se face maine seara la ora 21.00.

Se retrage Mitzea Alexandru elit de pe lista de asteptare.
Multumesc.

Se retrag:
Mihu Florin de la Avansati
Ion Nelu de la Inceptori

Succes norocosilor ramasi pe liste!!!
Daca voi fi mai speculativ, sper sa prind un TF in 2018!

Later edit: Mihu Florin de pe lista de asteptare!

Ultima editare de un moderator:
Se retrag de la avansati - Laic Mihai si Padurariu Ciprian ( lista de asteptare )...multa bafta participantilor, jocuri faine !

Galeria Campionilor: Dincă Daniel - București

Galeria Campionilor: Dincă Daniel - București

Pentru puterea cu care a transformat o dizabilitate într-o abilitate, care l-a clasat în imediata apropiere a Top 10 AmaTur, se acordă distincția Special AmaTur 2017 sportivului Dincă Daniel - București.

Felicitări!

Primul ajutor în caz de urgență va fi asigurat de Crucea Roșie Română - Filiala Covasna, care va trimite la Sala Sporturilor doi asistenți.

Nu uitați!
Astăzi, la ora 21.00 se încheie perioada de înscrieri și de retrageri fără penalizări.
Va mulțumim!

Back
Sus