PaliHR
Coordonator Onorific
Nea Deni, probabil mi-ai vazut inscrierea cu cateva zile in urma, venita ca urmare a unei incercari de a ajunge la Sfantu si vineri, si sambata (principalul "vinovat" fiind dl. Vlase, cine m-a contactat in privinta serii de vineri). In paranteza fie spus, odata cu inceperea perioadei mai problematice in ce priveste sanatatea, m-am retras din comisia de disciplina, ramanand de fapt numai coordonator al fraielor unor probleme organizatorice.
Nici nu m-am prea uitat la turneele si punctele pierdute, nici la proportia elite\open\avansati, nici la momentul decernarii cardurilor, doar m-am inscris.
Luni sau marti seara, uitandu-ma mai atent, l-am rugat pe Florin sa ma stearga de pe lista fara ca eu sa fac tamtam cu retragerea, pt ca oricum vineri-sambata am si ceva obligatii familiale + o analiza de laborator de facut la Brașov sau la Ciuc.
Insa merci, suna bine cand ti se observa/simte lipsa.
Nici nu m-am prea uitat la turneele si punctele pierdute, nici la proportia elite\open\avansati, nici la momentul decernarii cardurilor, doar m-am inscris.
Luni sau marti seara, uitandu-ma mai atent, l-am rugat pe Florin sa ma stearga de pe lista fara ca eu sa fac tamtam cu retragerea, pt ca oricum vineri-sambata am si ceva obligatii familiale + o analiza de laborator de facut la Brașov sau la Ciuc.
Insa merci, suna bine cand ti se observa/simte lipsa.