AmaTur: Turneul Campionilor "Turneu Final AmaTur 2017", Sfântu Gheorghe - 11.11.2017

Se retrage Popa Alexandru Iulian Buzău

open - lista de asteptare

Ultima editare de un moderator:
Se retrage de pe lista de asteptare - avansați - Iulian Aivanesei

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Galeria Campionilor: Oprea Luca - București

Galeria Campionilor: Oprea Luca - București

Petrecându-și jumătate din viață în sala de tenis (5/10), Luca reprezintă pariul cu performanța făcut de Clubul Sportiv al Armatei, unde, împreună cu Juniorul AmaTur 2016 - Dragoș Bujor, face echipă pentru viitor.
Le dorim la amândoi mult succes, iar pe Oprea Luca îl premiem cu distincția Junior AmaTur 2017.

Felicitări Luca!
Fie ca viața să te călăuzească pe urmele Campioanei alături de care apari în fotografia din mijloc.

Marius Frintu si Vera Esteban - avansati -SIBIU. Multumesc.
Se retrage din lista de așteptare
Vera Esteban Avansați
Mult succes celor voinici care au rămas pe lista principala :)

Later edit: de pe lista de asteptare!

Ultima editare de un moderator:
Maxim Valentin
Ma retrag de pe lista de asteptare de la elite chiar daca sunt perspective sa prind loc. Am anulat deja rezervarea la cazare si nu mai schimb planurile inca o data.

Galeria Campionilor: Istrate Cristian - București

Galeria Campionilor: Istrate Cristian - București

Dacă în ultimii patru ani Domnul Pralea Constantin ne-a obișnuit cu o adevărată demonstrație de forță, anduranță și acoperire națională, bif?nd aproape 150 de turnee:
- 2014 - 36 turnee;
- 2015 - 48 turnee;
- 2016 - 44 turnee;
- 2017 - 46 turnee,
iată că în 2017 titlul de jucător cu cele mai multe turnee ?i este suflat la mustață, dar în luptă dreaptă, de către Istrate Cristian din București, cel care duce pasiunea pentru tenisul de masă la un nivel superior:
- deplasări cu trenul;
- câte două turnee per week-end (ex. Piatra Neamț - Iași);
- rucsac în spate conținând: echipament, setup, masă de arbitraj, față de masă, suporturi pentru prosoape, tabelă de arbitraj, scaun;
- trotinetă (la Galați);
- toate astea fără confortul cu care suntem majoritatea dintre noi obișnuiți, când aruncăm o geantă în portbagaj și o luăm din loc când zice GPS-ul.
Așadar, se conferă distincția de Globe Trotter Amatur 2017 jucătorului Istrate Cristian - București.

Felicitări Cristian!

Se retrage Corocaescu Cristian Suceava. Mult succes!

Open.

Se retrage Marian Budescu avansati Galați...mult succes participantilor....

Trimis de pe al meu PLK-L01 folosind Tapatalk

Roscan Nicusor si Marin Cristi ,Brăila
Felicitări, **************** ! Personal nu am urmărit un trofeu. Pur și simplu depind de sport, de mișcare. P?nă la 50 de ani, am jucat fotbal. M-am retras din fotbal la 50 de ani la SC Kozara Vințu de jos din divizia C.După care am început să fac alpinism. La 51 ani am fost primul roman care a cucerit al treilea v?rf al Africii:masivul Ruvenzori, v?rful Marguerita-5109m
.Din 1992, ținând cont și de CNP m-am apucat de tenis de masă. Pe care-l iubesc. Este o onoare pentru mine să particip la orice turneu. Cu atât mai mult la turneul final.

un om care iubeste acest sport tare mult,la fel si gica vlase dar scaunele de pescuit fara lansete sunt precum romania fara autostrazi !

Back
Sus