AlexPopa94
junior
Se retrage Popa Alexandru Iulian Buzău
open - lista de asteptare
open - lista de asteptare
Ultima editare de un moderator:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Din cauza faptului ca unii din colegii mei nu au prins loc de participare avem o camera de 2 persoane cu 2 paturi fiecare libera. Camera este rezervata vineri spre sambata si sambata spre duminica. Pretul este 50 lei/pers (deci 100lei/camera).Detalii:0722285637
https://www.booking.com/hotel/ro/pe...768251e9af6c0072;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl
Se retrage din lista de așteptareMarius Frintu si Vera Esteban - avansati -SIBIU. Multumesc.
Felicitări, **************** ! Personal nu am urmărit un trofeu. Pur și simplu depind de sport, de mișcare. P?nă la 50 de ani, am jucat fotbal. M-am retras din fotbal la 50 de ani la SC Kozara Vințu de jos din divizia C.După care am început să fac alpinism. La 51 ani am fost primul roman care a cucerit al treilea v?rf al Africii:masivul Ruvenzori, v?rful Marguerita-5109mRoscan Nicusor si Marin Cristi ,Brăila
Petrica e ca un joc ,,Hopa Mitica" dar sunt sigur ca vei ramane pe lista si ne vom revedea cu drag !Sa vedem de cate ori mai urc si cobor de pe lista principala��