Mariane vorbim la sala ,,,,,,mergi cu masina ca marius a zis ca merge cu o familie ,sper sa mergi tu..
remus si miki, amatori, iasi
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Mariane vorbim la sala ,,,,,,mergi cu masina ca marius a zis ca merge cu o familie ,sper sa mergi tu..
Asa este! Multumesc Raluca!Raluca Malache nu s-a inscris personal la concurs.Nu voi putea participa din motive personale.
 )))...in nici un caz nu e vina organizatorilor care ca de obicei au fost ireprosabili si f.deschisi...trebuie regandit sistemul de desf. al unui turneu amatur...ideea cu grupe intr-un anumit interval orar poate fi luata in considerare...e greu sa joci meci si apoi abia peste o ora si ceva sa-l joci pe urmatorul...felicitari si firmei vivasport...am vazut ca a facut ceva vanzare, chiar si eu am fost incantat de un lemn pe care nu-l stiam si-o sa-l cumpar de la ei in curand...toate cele bune!
)))...in nici un caz nu e vina organizatorilor care ca de obicei au fost ireprosabili si f.deschisi...trebuie regandit sistemul de desf. al unui turneu amatur...ideea cu grupe intr-un anumit interval orar poate fi luata in considerare...e greu sa joci meci si apoi abia peste o ora si ceva sa-l joci pe urmatorul...felicitari si firmei vivasport...am vazut ca a facut ceva vanzare, chiar si eu am fost incantat de un lemn pe care nu-l stiam si-o sa-l cumpar de la ei in curand...toate cele bune! )))...in nici un caz nu e vina organizatorilor care ca de obicei au fost ireprosabili si f.deschisi...trebuie regandit sistemul de desf. al unui turneu amatur...ideea cu grupe intr-un anumit interval orar poate fi luata in considerare...e greu sa joci meci si apoi abia peste o ora si ceva sa-l joci pe urmatorul...felicitari si firmei vivasport...am vazut ca a facut ceva vanzare, chiar si eu am fost incantat de un lemn pe care nu-l stiam si-o sa-l cumpar de la ei in curand...toate cele bune!
)))...in nici un caz nu e vina organizatorilor care ca de obicei au fost ireprosabili si f.deschisi...trebuie regandit sistemul de desf. al unui turneu amatur...ideea cu grupe intr-un anumit interval orar poate fi luata in considerare...e greu sa joci meci si apoi abia peste o ora si ceva sa-l joci pe urmatorul...felicitari si firmei vivasport...am vazut ca a facut ceva vanzare, chiar si eu am fost incantat de un lemn pe care nu-l stiam si-o sa-l cumpar de la ei in curand...toate cele bune!

) ci DOAR sa invat tenis.
) ci DOAR sa invat tenis.