Turneu Open+Amatori - Bistrița - 19 mai

Re: Turneu Open+Amatori - Bistrița - 19 mai

Jax a spus:
Nu ma supar deloc(chiar ma bucur cand cineva ma corecteaza :biggrin: ) dar sunt si eu om ca fiecare si am greseli cu toate ca sunt elev inca :( :(, dar observ ca dumneavoastra vreti sa demonstrati ca nu aveti greseli( poate ca sunteti fara greseala, cine stie :?: :?: )
are cineva un incarcator de nokia?

SENATOR DE DREPT a spus:
Jax a spus:
Nu ma supar deloc(chiar ma bucur cand cineva ma corecteaza :biggrin: ) dar sunt si eu om ca fiecare si am greseli cu toate ca sunt elev inca :( :(, dar observ ca dumneavoastra vreti sa demonstrati ca nu aveti greseli( poate ca sunteti fara greseala, cine stie :?: :?: )
are cineva un incarcator de nokia?
Taaare! De masina sau la doi-douazeci?

Clasament OPEN
1.Roman Iulian - Brașov
2.Puiu Mihai - Cluj Napoca
3 - 4
Toth Laszlo - Cluj Napoca
Nistor Dorel - Bistrița
5 - 8
Morosanu Vasile - Suceava
Ciopaca Marin - Topoloveni
Toma Florin - Pitești
Florescu Eleodor - Deva
9 - 16
Apian Florin - Bistrița
Nemtoi Gabriel - Suceava
Rettegi Janos - Baia Mare
Parnica Leonid - Moinesti
Boaca Valentin - București
Iusan Mircea - Cluj Napoca
Macovei Liviu - Brașov
Vasile Mircea - Brașov
17 - 24
Murariu Virgil - Deva
Sipos Renata - Oradea
Mosneagu Marius - Fălticeni
Farkas Gabor - Tg.Mureș
Baiu Costel - Baia Mare
Preuss Valentin - Cluj Napoca
Tamas Jeno - Miercurea Ciuc
Zidar Victor - Reghin
25 - 4v
Nicolae Paul - București
26 - 27 - 3v
Ursulean Florin - Straja
Tic Ioan - Oradea
28 - 32 - 2v
Mihaila Aurel - București
Pui Daniel - Miercurea Ciuc
Toncean Mircea - Reghin
Ciuca Dan - Pitești
Soos Dezso - Campia Turzii
33 - 42 - 1v
Ursulean Vasile - Straja
Bondoc Alexandru - Brașov
Mircea Valentin - București
Botirca Sorin - Topoloveni
Tomica Silviu - București
Tascianu Cristian - Oradea
Olaru Costin - Filipestii de Targ
Miron Mihai - Cluj Napoca
Purdila Dan - Fălticeni
Papp Dezso - Ungaria
43 - 44 - 0v
Ene Dragos - Ploiești
Moise Alexandru - Ploiești
Clasament AMATORI
1.Traistaru Marius jr - Topoloveni
2.Baisan Paul - Roman
3 - 4
Furtunescu Ovidiu - Topoloveni
Constantinovici Ciprian - Suceava
5 - 8
Rus Andrei - Brașov
Scurtu Nicolae - Bistrița
Irimia Dumitru Sorin - Moinesti
Petenchi Edmond - Roman
9 - 16
Serban Radu - Cluj Napoca
Balauca Corneliu - Botoșani
Barsa Ioan - Bacău
Dumitru Cosmin - Moinesti
Parcalab Mihai - Bistrița
Irimia Sorinel - Moinesti
Spanu Vasile - Vicovu De Jos
Dumea Lucian - Roman
17 - 32
Chirap Dan - Gura Humorului
Istrate Adrian - Bistrița
Padurean Vlad - Simleul Silvaniei
Antohi Horea - Bistrița
Mironescu Adrian - Botoșani
Lungu Adrian - Nasaud
Blaga Mircea - Simleul Silvaniei
Valceanu Daniel - Topoloveni
Foca Victor - Plopeni PH
Hurjui Dorel - Fratauti
Preda Ionut - Moinesti
Matei Dumitru - Deva
Rada Florin - Pitești
Zavalski Ioan - Dej
Anita Dorel - Brașov
Duceac Catalin - Botoșani
33 - 4v
Ciascai Alin - Bistrița
34 - 41 - 3v
Kantor Imre-Zoltan - Reghin
Zanescu Cristi - Roman
Lorincz Laszlo - Cluj Napoca
Duma David - Topoloveni
Barabas Claudiu - Bistrița
Pop Zoltan - Dej
Dezso Attila - Dej
Kovacs Adam - Ungaria
42 - 52 - 2v
Donisan Jenica - Dornesti
Constantinescu Bogdan - Câmpulung Mold
Biro Istvan - Reghin
Pop Cosmin - Turda
Ban Peter - Cluj Napoca
Barna Vlad - Bistrița
Daroczi Ferenc - Cluj Napoca
Demeter Attila - Campia Turzii
Airimioaiei Andrei - Topoloveni
Saplacan Sorin - Reghin
Giurgi Mircea - Dej
53 - 61 - 1v
Medeleanu Stefan - Mangalia
Pop Stefan - Bistrița
Papiu Marcel - Baia Mare
Moldovan Doru - Dej
Marian Florin - Reghin
Marian Calin - Reghin
Bocos Traian - Brașov
Dragan Gelu - Bistrița
Ivan Volodia - Botoșani
62 - 70 - 0v
Gherasim Costel - București
Timoc Bogdan - Bistrița
Dragan Mihai - Bistrița
Hurjui Dorel Jr. - Fratauti
Morosanu Andreea - Botoșani
Cioata Robert - Bilca (sv)
Pop Danut - Dej
Dragos Ionut - Dej
Loneanu Radu - Cluj Napoca

profesorul a spus:
in primul rind felicitari celor doi castigatori de la open si amatur!!!!!
am fost si eu in sala si daca domnul NICOVALA nul provoca tot timpu pe ROMAN, acesta nu avea nimic de comentat........in primul rind nu la injurat nici un moment . A fost doar un raspuns , e drept un pic mai la misto, dar cind esti injectat tot timpu , e normal sa rabufnesti.Daca tacea din gura si nu atita tot timpu pe PUIU nu cred ca Roman lar fii bagat macar in seama pe domnul NICOVALA....Asta e cind cauti cu luminarea ti se da.
Acest domn Nicovala cind a cistigat la BRASOV semifinala jucata cu ROMAN la sfirsit ia spus sarcastic HAI SERVUS!!!!
Deci unde e fair play-ul????
La fel putea si ROMAN SAI SPUNA ACUM ,DAR FIIND UN ADEVARAT SPORTIV A STIUT SA TACA.
Faptul ca loveste tarcurile cu piciorul nu cred cai un motiv sa nu mai fie primit la concursuri!!!!
Pe aceasta cale isi cere scuze de la organizatori.
Domnul nicovala nu stie sa piarda!!!!!
Cand iti pui drept nickname "profesorul" trebuie sa fii mai atent cum scrii :shifty:

Voi chiar nu gresiti niciodata?????????
Chiar sinteti perfecti?
Eu am circumstante, deoarece sint la inceput!
Parerea mea e ca cine a trebuit sa inteleaga , a inteles!
Oricum , mersi pt atentionari. :wave:

Badagresimsinoinusintemperfectidarnudespreastaeravorbaaici.Credcasentelegenuiasa? :)

vlad ciocolata a spus:
salutari,
se poate participa la ambele competitii, open si amatur? daca da, taxa e tot 15 lei sau dublu?
multumesc
pai si tu daca vei fugi de la o masa la alta intre open si amatori mai poti dupa aceea sa joci cu persson? :crazy: :lol:

acidutzu a spus:
profesorul a spus:
in primul rind felicitari celor doi castigatori de la open si amatur!!!!!
am fost si eu in sala si daca domnul NICOVALA nul provoca tot timpu pe ROMAN, acesta nu avea nimic de comentat........in primul rind nu la injurat nici un moment . A fost doar un raspuns , e drept un pic mai la misto, dar cind esti injectat tot timpu , e normal sa rabufnesti.Daca tacea din gura si nu atita tot timpu pe PUIU nu cred ca Roman lar fii bagat macar in seama pe domnul NICOVALA....Asta e cind cauti cu luminarea ti se da.
Acest domn Nicovala cind a cistigat la BRASOV semifinala jucata cu ROMAN la sfirsit ia spus sarcastic HAI SERVUS!!!!
Deci unde e fair play-ul????
La fel putea si ROMAN SAI SPUNA ACUM ,DAR FIIND UN ADEVARAT SPORTIV A STIUT SA TACA.
Faptul ca loveste tarcurile cu piciorul nu cred cai un motiv sa nu mai fie primit la concursuri!!!!
Pe aceasta cale isi cere scuze de la organizatori.
Domnul nicovala nu stie sa piarda!!!!!
Cand iti pui drept nickname "profesorul" trebuie sa fii mai atent cum scrii :shifty:
cand iti pui un nickname inseamna ca nu prea vrei sa stie lumea cine esti....prin urmare probabil domnul care are nickname ''profesorul'' nu este de meserie profesor, asa ca nu e chiar obligat sa scrie corect....va rog nu-l mai luati asa tare :biggrin:

si a propos domnule ''profesor'', daca cineva loveste un singur tarc cu un singur picior, fie el si ian owe wallner (presupun ca am scris gresit, imi cer scuze), altcineva care organizeaza o alta competitie poate sa nu-i accepte participarea. iar daca toti organizatorii incepand din acel moment hotarasc sa nu-l mai accepte pe acest om rezulta ca intr-adevar a fost exclus din toate competitiile. bineinteles ca e posibil sa nu fie stipulat in nici un regulament ca TREBUIE sa fie exclus, dar oricare organizator care alege sa il accepte isi asuma riscul de a-i fi distruse tarcurile cu picioarele si de a fi sever criticat de ceilalti eventuali participanti care eventual pot fi profund deranjati de eventuala lipsa de fair-play a celui in cauza sau chiar de eventualul stress la care pot fi supusi daca cumva pur si simplu nu le place zgomotul facut de tarcurile lovite cu piciorul sau pur si simplu la un moment dat se tem pentru integritatea lor fizica, tulburarile de comportament fiind imprevizibile mai ales in conditii de competitie. in plus, se pot isca eventuale discutii cum este si asta, dar nu numai pe forum, ci si in timpul competitiilor in sine, discutii care eventual se pot intinde la nesfarsit si pot impiedica buna desfasurare.
va rog sa va amintiti drama fotbalistului DOBRIN, cel mai mare fotbalist roman care nu a jucat nici un minut la cea mai mare competitie fotbalistica(alti fotbalisti mai mari ca el au jucat-adica HAGI) si mai ales sa va amintiti din ce cauza nu a jucat-pentru ca era putin neserios in viata extrasportiva si chiar ii placea ''sa traga la masea''-desi pe teren nu a ''calcat pe bec'' niciodata. cu atat mai mult este grav cand cineva are abateri nesportive chiar in timpul competitiei. fac comparatia cu dobrin tocmai ca sa luati in considerare ca nu contest valoarea si meritul sportiv al jucatorului despre care vorbim
cine vrea sa ma judece ca nu ma supar

Back
Sus