Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
are cineva un incarcator de nokia?Jax a spus:Nu ma supar deloc(chiar ma bucur cand cineva ma corecteaza :biggrin: ) dar sunt si eu om ca fiecare si am greseli cu toate ca sunt elev inca![]()
, dar observ ca dumneavoastra vreti sa demonstrati ca nu aveti greseli( poate ca sunteti fara greseala, cine stie :?: :?: )
Taaare! De masina sau la doi-douazeci?SENATOR DE DREPT a spus:are cineva un incarcator de nokia?Jax a spus:Nu ma supar deloc(chiar ma bucur cand cineva ma corecteaza :biggrin: ) dar sunt si eu om ca fiecare si am greseli cu toate ca sunt elev inca![]()
, dar observ ca dumneavoastra vreti sa demonstrati ca nu aveti greseli( poate ca sunteti fara greseala, cine stie :?: :?: )
Cand iti pui drept nickname "profesorul" trebuie sa fii mai atent cum scrii :shifty:profesorul a spus:in primul rind felicitari celor doi castigatori de la open si amatur!!!!!
am fost si eu in sala si daca domnul NICOVALA nul provoca tot timpu pe ROMAN, acesta nu avea nimic de comentat........in primul rind nu la injurat nici un moment . A fost doar un raspuns , e drept un pic mai la misto, dar cind esti injectat tot timpu , e normal sa rabufnesti.Daca tacea din gura si nu atita tot timpu pe PUIU nu cred ca Roman lar fii bagat macar in seama pe domnul NICOVALA....Asta e cind cauti cu luminarea ti se da.
Acest domn Nicovala cind a cistigat la BRASOV semifinala jucata cu ROMAN la sfirsit ia spus sarcastic HAI SERVUS!!!!
Deci unde e fair play-ul????
La fel putea si ROMAN SAI SPUNA ACUM ,DAR FIIND UN ADEVARAT SPORTIV A STIUT SA TACA.
Faptul ca loveste tarcurile cu piciorul nu cred cai un motiv sa nu mai fie primit la concursuri!!!!
Pe aceasta cale isi cere scuze de la organizatori.
Domnul nicovala nu stie sa piarda!!!!!
Cu siguranta ai clarificat lucrurile :thumbup: :lol: :lol:FlorinBN a spus:Badagresimsinoinusintemperfectidarnudespreastaeravorbaaici.Credcasentelegenuiasa?![]()
pai si tu daca vei fugi de la o masa la alta intre open si amatori mai poti dupa aceea sa joci cu persson? :crazy: :lol:vlad ciocolata a spus:salutari,
se poate participa la ambele competitii, open si amatur? daca da, taxa e tot 15 lei sau dublu?
multumesc
cand iti pui un nickname inseamna ca nu prea vrei sa stie lumea cine esti....prin urmare probabil domnul care are nickname ''profesorul'' nu este de meserie profesor, asa ca nu e chiar obligat sa scrie corect....va rog nu-l mai luati asa tare :biggrin:acidutzu a spus:Cand iti pui drept nickname "profesorul" trebuie sa fii mai atent cum scrii :shifty:profesorul a spus:in primul rind felicitari celor doi castigatori de la open si amatur!!!!!
am fost si eu in sala si daca domnul NICOVALA nul provoca tot timpu pe ROMAN, acesta nu avea nimic de comentat........in primul rind nu la injurat nici un moment . A fost doar un raspuns , e drept un pic mai la misto, dar cind esti injectat tot timpu , e normal sa rabufnesti.Daca tacea din gura si nu atita tot timpu pe PUIU nu cred ca Roman lar fii bagat macar in seama pe domnul NICOVALA....Asta e cind cauti cu luminarea ti se da.
Acest domn Nicovala cind a cistigat la BRASOV semifinala jucata cu ROMAN la sfirsit ia spus sarcastic HAI SERVUS!!!!
Deci unde e fair play-ul????
La fel putea si ROMAN SAI SPUNA ACUM ,DAR FIIND UN ADEVARAT SPORTIV A STIUT SA TACA.
Faptul ca loveste tarcurile cu piciorul nu cred cai un motiv sa nu mai fie primit la concursuri!!!!
Pe aceasta cale isi cere scuze de la organizatori.
Domnul nicovala nu stie sa piarda!!!!!