AmaTur: Turneul Campionilor Turneul Campionilor "Memorialul Marcel Giosan", AmaTur România - Vaslui - 31oct-01noi 2026 (25 Cititori)

Buna ziua ! CS TT2A Lucieni vine in urmatoarea componenta :
Oprea Kevin si Raducanu Kevin - hobby
Rogoz Nicoleta , Megan Alexandra si Lazaroiu Adrian - elite
Rosu Alexandru si Dobrin Adrian - masters

Cu meniuri , cu party , cu tot !

Buna ziua..Calinoiu Radu ,Focșani.Am început luna la hobby cu 2mp,,iar intre timp am ajuns la 17,6mp.Mă puteti înscrie tot la Hobby sau trebuie să mă inscieti la avansați?Mulțumesc!

IMPORTANT – MODIFICARE LOCAȚIE FESTIVITĂȚI DE PREMIERE

Dragi participanți,

Vă informăm că festivitățile de premiere ale Turneului Campionilor – Memorialul Marcel Giosan se vor desfășura la sala de conferințe de la Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui (CRAV).

Premierea va avea loc atât sâmbătă, 31 octombrie, cât și duminică, 1 noiembrie, în funcție de categoriile care evoluează în fiecare zi.

Pentru a putea organiza cât mai bine cele două festivități și pentru a pregăti sala în funcție de numărul de participanți, vă rugăm să confirmați dacă veți participa la premiere.

Confirmarea se poate face printr-un comentariu la această postare, menționând categoria și numărul de persoane.

Exemplu:
„Elite – particip – 2 persoane”

Locație premiere:

Ne dorim ca la finalul fiecărei zile să fim cât mai mulți împreună și să oferim câștigătorilor atmosfera pe care o merită!

Mulțumesc și vă așteptăm cu drag!

nECDhMB.md.png
nEC1va4.md.png

Ultima editare:
Buna ziua..Calinoiu Radu ,Focșani.Am început luna la hobby cu 2mp,,iar intre timp am ajuns la 17,6mp.Mă puteti înscrie tot la Hobby sau trebuie să mă inscieti la avansați?Mulțumesc!

Din ce se vede, clar valoarea dvs nu este una de hobby, rezultatele la concursul de la Comanesti fiind laudabile.
Mp 2 se atribuie doar jucatorilor noi.
La urmatorul concurs va veti putea inscrie conform mediei reale 17,6, adica cel putin avansati.
Va urez succes!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus