AmaTur: Turneul Campionilor Turneul Campionilor "Memorialul Marcel Giosan", AmaTur România - Vaslui - 31oct-01noi 2026 (23 Cititori)

Buna ziua ! CS TT2A Lucieni vine in urmatoarea componenta :
Oprea Kevin si Raducanu Kevin - hobby
Rogoz Nicoleta , Megan Alexandra si Lazaroiu Adrian - elite
Rosu Alexandru si Dobrin Adrian - masters

Cu meniuri , cu party , cu tot !

Buna ziua..Calinoiu Radu ,Focșani.Am început luna la hobby cu 2mp,,iar intre timp am ajuns la 17,6mp.Mă puteti înscrie tot la Hobby sau trebuie să mă inscieti la avansați?Mulțumesc!

IMPORTANT – MODIFICARE LOCAȚIE FESTIVITĂȚI DE PREMIERE

Dragi participanți,

Vă informăm că festivitățile de premiere ale Turneului Campionilor – Memorialul Marcel Giosan se vor desfășura la sala de conferințe de la Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui (CRAV).

Premierea va avea loc atât sâmbătă, 31 octombrie, cât și duminică, 1 noiembrie, în funcție de categoriile care evoluează în fiecare zi.

Pentru a putea organiza cât mai bine cele două festivități și pentru a pregăti sala în funcție de numărul de participanți, vă rugăm să confirmați dacă veți participa la premiere.

Confirmarea se poate face printr-un comentariu la această postare, menționând categoria și numărul de persoane.

Exemplu:
„Elite – particip – 2 persoane”

Locație premiere:

Ne dorim ca la finalul fiecărei zile să fim cât mai mulți împreună și să oferim câștigătorilor atmosfera pe care o merită!

Mulțumesc și vă așteptăm cu drag!

nEC188l.md.png nEC1va4.md.png

Ultima editare:

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus