Bogdan Mandru
senior
Recomandati-mi va rog un lemn din gama OFF pentru fete sriver g3 fx
ma intereseaza in special BUTTERFLY :!: :!: :!:

ma intereseaza in special BUTTERFLY :!: :!: :!:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Da da am vazut si eu Mazunov,dar e un setup pentru o fata de clasa a 8a si mazunov e si prea greu si prea rapid pentru ea....caut intr-adevar un lemn din gama OFFvali a spus:Ma refeream la Korbelul veki pe care il cheama simplu : Petr Korbel (nu Korbel Magic Hand - ala e altu) .
Cu ultimul Korbel nu am dat. Un pas in sus pe scara vitezei si spinului ar fi Butterfly Mazunov , doar sa ai grija la greutatea lemnului daca ai probleme cu setupuri grele.
Era sa uit de Tibhar Samsonov Alpha. Cu asta joaca fetitza mea . E un lemn de vis.mandrubogdan a spus:Da da am vazut si eu Mazunov,dar e un setup pentru o fata de clasa a 8a si mazunov e si prea greu si prea rapid pentru ea....caut intr-adevar un lemn din gama OFFvali a spus:Ma refeream la Korbelul veki pe care il cheama simplu : Petr Korbel (nu Korbel Magic Hand - ala e altu) .
Cu ultimul Korbel nu am dat. Un pas in sus pe scara vitezei si spinului ar fi Butterfly Mazunov , doar sa ai grija la greutatea lemnului daca ai probleme cu setupuri grele.
pana acum mi-a atras atentia petr korbel si ohsang eun
care ar fi mai bun pentru spin-viteza-control ierarhic mentionate)