Re: un lemn pentru fetele astea
Salut, tizilor! Sau Tijilor...
Nu stiu de ce toata lumea se fereste de lemnele Andro, care au o "nebunie" de tehnologii ptr. toate stilurile de joc, ca sa nu mai pomenim de lemnele Stiga care, conform unui domn antrenor de la CSM Bistrița sunt "axate" pe un foarte bun control...si ambele firme practica preturi MULT mai acceptabile decat "gigantii" care monopolizeaza piata tenisului de masa prin marketing de imagine, dar sa recunoastem si prin calitate.
Totusi, sa nu uitam ca lumea intreaga, zilele astea se cam uita la bani. Parerea mea este ca aceeasi calitate, cel putin la lemne, o are atat Butterfly cat si Andro si Stiga.
Deci, ptr. MandruTiz

:
Din cate stiu eu de la Andro, Jean Michel Saive Off este un lemn flexibil, foarte bun ptr. topspin, usor, fara tot felul de "bozgoane" de materiale non-lemn care merg mai mult pe mana avansatilor vitezisti, gen: carbon, sticla, kevlar(care se foloseste la veste anti-glont), arylate (cu numele care s-a cam delasat in ultima vreme, Boll ).
La Stiga, pot sa-l laud doar pe Clipper Wood, cu care joc in prezent si care, chiar daca e mai "greutz", 86-90g, e un lemn cam pentru toate. Adica de la Off- pana la Off+.
Plus ca la Butterfly mi se pare cel putin ciudat manerul, care in sectiune transversala este...PATRAT!!!. La lemnele Andro este mult mai rotunjit, iar la Clipper Wood de la clasicul si ieftinul Stiga este undeva la mijloc.
In legatura cu Sriver G3 FX: sunt niste fețe de penultima generatie de la BTY, bune ptr. cei carora Tenergy 05 li se par prea rapide, prea grele si prea lipsite de control.
Numa' bine