Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Bogdy a spus:Acum imi caut lipici Basic si nu prea gasesc.![]()
Nu am spus ca cei de la Dandoy lipesc prost fețele, ci ca un singur strat de adeziv, cat pot pune ei in timpul scurt pana la expeditie, nu ajunge pentru o lipire buna. Mai este o problema si cu "strategia" de lipire. Daca tai fețele cand sunt sub efectul maxim al adezivului, ele revin dupa ce acesta a trecut si raman putin mai mici decat lemnul. Daca adezivul pe care-l folosesti tu nu reuseste sa expandeze la fel de mult fețele, va trebui sa mi "tragi" putin de ele ca sa le aduci pana la margine.Bogdy a spus:Salutare, Visco! Vad ca ai trecut pe Bryce FX P.S. M-am gandit si eu la varianta asta acum o luna. Cam cum se comporta fata de Plasma 430 si 380?
P.S. Ai avut dreptate cu calitatea lipirii a "meseriasilor" de la Dandoy. Nu stiam de ce sare mingea din Plasmele mele din ce in ce mai ciudat si sunetul era tot mai pleostit; azi aproape ca s-au dezlipit singure. Se tineau mai mult de banda laterala de protectie. Acum imi caut lipici Basic si nu prea gasesc.![]()
katyacsinia a spus:Vind Yasaka Mark V rosie 2.0mm 20 ron
Yasaka Mark V neagra 2.0mm 20ron
vandutBUTNARASU IRINA a spus:[lemn creanga carbon sigilat 129 eur
vandutBUTNARASU IRINA a spus:[lemn creanga carbon sigilat 129 eur