V?NZ?RI FE?E

bilutza

cadet
Deschid acest topic pentru a posta in el NUMAI anunturi cu fețe de vanzare. De asemeni am rugamintea ca cel ce pune un anunt aici, sa-si EDITEZE postul si sa scrie in momentul in care fața in cauza a fost vanduta.

Ooo bun!
Vand fețe:
-Yasaka Visco de 1.5 mm rosie, netaiata, in ambalaj original. Pret 80 RON.
-RITC Friendship 729 FX, 2mm, neagra, netaiata,in ambalaj original. Pret 45 RON
-Yasaka Mark V 30*, 2mm, rosie, taiata, cu primare,like new. Pret 60 RON
-Butterfly Tackifire C, 2.1mm rosie, taiata, putin "atinsa" la varf dar in stare foarte buna. Cu primare. Pret 60 RON= Vandut
-Butterfly Tackifire D, 2.1mm neagra, taiata, like new. Pret 60RON
-Andro Plasma 430 Max rosie, netaiata, in amabalaj original, contine si folie de protectie, pret 110 RON.
-Andro Plasma 430 Max neagra, netaiata, in amabalaj original, contine si folie de protectie, pret 110 RON.
Astept pe mp.

Modificare

Modificare

Lemnul nu are cum sa fie sigilat, decat nejucat..., adica nou.
Lemnul e Butterfly Kreanga Carbon.
Bafta la vanzare

Vand doua fețe Andro Plasma 430, max, rosu si negru, patrate, in ambalaj original, nedesfacut. Pret: 220 RON. Astept PM.

Salutare, Visco! Vad ca ai trecut pe Bryce FX P.S. M-am gandit si eu la varianta asta acum o luna. Cam cum se comporta fata de Plasma 430 si 380?
P.S. Ai avut dreptate cu calitatea lipirii a "meseriasilor" de la Dandoy. Nu stiam de ce sare mingea din Plasmele mele din ce in ce mai ciudat si sunetul era tot mai pleostit; azi aproape ca s-au dezlipit singure. Se tineau mai mult de banda laterala de protectie. Acum imi caut lipici Basic si nu prea gasesc. :(

Bogdy a spus:
Salutare, Visco! Vad ca ai trecut pe Bryce FX P.S. M-am gandit si eu la varianta asta acum o luna. Cam cum se comporta fata de Plasma 430 si 380?
P.S. Ai avut dreptate cu calitatea lipirii a "meseriasilor" de la Dandoy. Nu stiam de ce sare mingea din Plasmele mele din ce in ce mai ciudat si sunetul era tot mai pleostit; azi aproape ca s-au dezlipit singure. Se tineau mai mult de banda laterala de protectie. Acum imi caut lipici Basic si nu prea gasesc. :(
Nu am spus ca cei de la Dandoy lipesc prost fețele, ci ca un singur strat de adeziv, cat pot pune ei in timpul scurt pana la expeditie, nu ajunge pentru o lipire buna. Mai este o problema si cu "strategia" de lipire. Daca tai fețele cand sunt sub efectul maxim al adezivului, ele revin dupa ce acesta a trecut si raman putin mai mici decat lemnul. Daca adezivul pe care-l folosesti tu nu reuseste sa expandeze la fel de mult fețele, va trebui sa mi "tragi" putin de ele ca sa le aduci pana la margine.
Referitor la intrebare: Eu am folosit toata gama de Plasma, 380, 430 si 470. Toate sunt minunate. 380 sunt soft si elastice si au control foarte bun. Cand dai topspin se aude acel "click" specific fețelor date cu Speed glue. 430 au efect bun si cand dai soft spin si cand dai hard spin. 470 au un control bun si ele cu toate ca duritatea buretelui este mai mare. Pe acestea din urma, daca ar fi sa le compar cu Bryce FX PS as spune ca au control mai bun si sar diferit. Cu Bryce este foarte greu sa tai (backspin) la inaltime mica. Mingia tinde sa ia o traiectorie inalta si trebuie sa umbli la tehnica. Nu poti sa "plasezi" mingiile asa cum face un Allrounder adevarat. Trebuie sa dai topspin sau sa le plesnesti pe majoritatea ca pentru asta-s facute. Cu Andro Plasma 470 inca merge jocul ALL in mare viteza. Dintre toate, cel mai mult, mie-mi plac tot Plasma 380.

Pretul este corect ?

Pretul este corect ?

Daca fetele sunt noi, adica nefolosite, sigur le cumpăr la pretul de 20 RON bucata, iar daca le poti trimite platesc eu si coletul prin ramburs.

Back
Sus