Mihai-Gabriel
junior
- S-au dat toate...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
.....dovedindu-se ca TACKIFIRE C sunt superioare!vali a spus:vezi un Globe 999 sau un Geospin Tacky de la Friendship - cica sunt pe aproape daca nu si mai spinny - KongLinghui a trecut de la Globe 999 la Tackifire :wink:
Aduce a sunet de oala sparta,ceea ce pe mine ma irita la culme! Prefer fețele cu un sound plin,si moale. Ce sa-i faci, de gustibus.......bilutza a spus:Am incercat si Geospin Tacky si Tackifire C. Nu pot spune ca Tackifire C sunt superioare. E doar alt "feeling". Geospin Tacky l-as plasa undeva intre Tackiness Chop si Tackifire C. Si, bineinteles, avand inconfundabilul sunet de plesnitura seaca specifica fețelor chinezesti.
Ce nu-ti place la 430?.Am jucat odata cu asa ceva si mi s-au parut f.bune cu exceptia sunetului specific speedglue-ului cu care nu ma pot obisnui.Bogdy a spus:Vand 2 fețe Andro Plasma, jucate putin, stare foarte buna, 430-rosie si 380-neagra. Pret: 80 RON / buc. Tel: 0740.010.373 sau email: andro7man(at)yahoo.com
slizzel a spus:Vand fețe jucate:
Feint Long II 1.1 rosie, jucata 2 ore, decupata bineinteles 85 ron negociabil.