V?NZ?RI FE?E

Vand:

2 fete Andro Plasma 380 (cu efect incorporat).fetele sunt in stare buna

pret: 140 Ron perechea! (pret dandoy-sports 118 ron/fata)

vinzari fete

vinzari fete

Cumpar fața TACHIFIRE C 2.1 neagra, noua sau foarte putin jucata.

vezi un Globe 999 sau un Geospin Tacky de la Friendship - cica sunt pe aproape daca nu si mai spinny - KongLinghui a trecut de la Globe 999 la Tackifire :wink:

vali a spus:
vezi un Globe 999 sau un Geospin Tacky de la Friendship - cica sunt pe aproape daca nu si mai spinny - KongLinghui a trecut de la Globe 999 la Tackifire :wink:
.....dovedindu-se ca TACKIFIRE C sunt superioare!

Am incercat si Geospin Tacky si Tackifire C. Nu pot spune ca Tackifire C sunt superioare. E doar alt "feeling". Geospin Tacky l-as plasa undeva intre Tackiness Chop si Tackifire C. Si, bineinteles, avand inconfundabilul sunet de plesnitura seaca specifica fețelor chinezesti :).

bilutza a spus:
Am incercat si Geospin Tacky si Tackifire C. Nu pot spune ca Tackifire C sunt superioare. E doar alt "feeling". Geospin Tacky l-as plasa undeva intre Tackiness Chop si Tackifire C. Si, bineinteles, avand inconfundabilul sunet de plesnitura seaca specifica fețelor chinezesti :).
Aduce a sunet de oala sparta,ceea ce pe mine ma irita la culme! Prefer fețele cu un sound plin,si moale. Ce sa-i faci, de gustibus.......

Vand 2 fețe Andro Plasma, jucate putin, stare foarte buna, 430-rosie si 380-neagra. Pret: 80 RON / buc. NEGOCIABIL. Tel: 0740.010.373 sau email: andro7man(at)yahoo.com

Bogdy a spus:
Vand 2 fețe Andro Plasma, jucate putin, stare foarte buna, 430-rosie si 380-neagra. Pret: 80 RON / buc. Tel: 0740.010.373 sau email: andro7man(at)yahoo.com
Ce nu-ti place la 430?.Am jucat odata cu asa ceva si mi s-au parut f.bune cu exceptia sunetului specific speedglue-ului cu care nu ma pot obisnui.
Daca nu ma insel suntem singurii cu J.M.Saive SUPER CORE KINETIC OFF de pe forum. Mi se pare una din cele mai echilibrate lemne. Pacat ca a inceput" sa produca"aschii la relipire avind un "stagiu"de vreo 8-9 ani. Uitindu-ma pe oferta de pe www.presports.com am observat cu uimire ca arata cu totul altfel decat in oferta de pe Dandoy. Difera atit culoarea minerului cit si desenul de pe paleta. O fi existind si diferente calitative? Tare as vrea sa stiu pentru ca intentionez sa-mi mai iau inca unul.

Nu pot sa spun ca nu-mi plac, dar probabil din cauza ca eu am fost obisnuit sa nu relipesc fetele, iar Plasmele au efectul acesta de relipire mi se par un pic cam prea rapide pentru mine. Cel mai mult am jucat cu Bryce relipite cam o data la 2-3 luni, iar daca se intampla sa joc cu ele in aceeasi zi aveam aceeasi problema ca si cu Plasmele: dadeam mingea tot pe afara.
Deci, in concluzie, nu spun ca Andro Plasma nu sunt bune, doar ca nu sunt pe stilul meu.
Cat despre lemn, sunt perfect multumit. E exact asa cum e descris de fabrica: control bun atat la viteze mici cat si la topsinuri mai tari sau smashuri. In legatura cu diferenta dintre lemnele expuse de catre cei doi dealeri, nu stiu ce sa zic: sa fie doar un design nou, sau si diferenta de material?

Vand fețe jucate:

Srver FX 2.1 rosie si neagra 30ron/buc in stare buna (sau 50ron amandoua) [VANDUT]
Feint Long II 1.1 rosie, jucata 2 ore, decupata bineinteles 85 ron negociabil. [VANDUT]

Va arat si niste poze...

Pt. d-l Cimpian:

Nu dati Pistolul din mina :twisted:

Merge excelent pe Firewall !!!

Vand lemn STIGA optimum SEVEN, maner legend - 1.000.000 LEI. Jucat 1 luna.
In principiu, particip pe 23 iunie la București.

Eu recomand Tachiness Drive. Desi nu-s asa moi ca Tachiness Chop-urile au un control excelent. Cel mai bun din tot ce am jucat pana acum.

Back
Sus