V?NZ?RI FE?E

vanzari fete

vanzari fete

Vand ANDRO Zenith G 2.1 rosu+negru jucate cam 6 luni, 50 ron/perechea sau separat 30/buc

Sfatuiti-ma cum se face lipirea cu millennium Chack!!!

Maiculitza, dar esti perseverent tare! Ai pus intrebarea in toate topicurile pe care le-ai intalnit in cale. Vezi ca ti-am raspuns pe cateva din ele. :wink:

Ma stresa faptul ca nu pot juca.
Deh, stii cum este cand ai ceva nou. Sa traiesti :wink:

vand feint long II rosie de 1.1= 40 lei sau la schimb cu un sriver FX negru :D

triumph a spus:
vand feint long II rosie de 1.1= 40 lei sau la schimb cu un sriver FX negru :D
Cumpar feint long II negru de 1.1 sau schimb cu sriver FX 2.1 rosu
(suntem cam pe invers!!!)

Vand doua fete Sriver fx max negre una jucata dar inca buna si una aproape noua(jucata de 4 5 ori)!!!
Pret 75 RON

vand fețe

vand fețe

de vanzare urmatoarele fețe:...

Dawei Inspirit 2.1 negru 25ron (jucata vreo 3 luni) VANDUT
Dawei Inspirit 2.2 rosu 35ron (este taiata dar nu a fost jucata niciodata) VANDUT
Bty Bryce FX 1.9 rosu (jucat 2 luni...stare f buna, a fost jucata putine ore, nu are nici un fel d pata sau forma d uzura p cauciuc) 55ron
Bty Flextra 1.9 negru PATRATA...40ron retras...
Tibhar torpedo Soft 2.0 rosu (jucat d 3-4 ori,arata impecabil) 70ron

ma puteti gasi la IDM in fiecare sambata d la 9 la 13... si f posibil joi d la 10 dim dar nu garantez...

o sa incerc sa incarc poze cat mai curand

eu zic k am facut reduceri substantiale fața d pretul d magazin.... astept mesaj privat d la cei interesati

vand o pereche de Donic Vario jucate de 4-5 ori, pret 40 ron bucata. Cine este interesat - PM. sunt din Bucureștim, ne putem intalni in w-end.

Multumesc,

Yasaka Mark V GPS 2.1 (rosu)
Yasaka Mark V 1.9 (negru)
In stare foarte buna amandoua, jucate cam 3 luni dar nu foarte des.....:)
Pret:50 RON

Pentru cei care s-au aratat interesati,am incercat de aseara sa va trimit reply-uri dar au ramas blocate in cutia cu mesaje in curs de trimitere,nu stiu care este problema....
Pretul ramane 50 Ron (sau jumatate ;))
București 0727395087

VANDUTE

Back
Sus