ÎNCHIS Vand: Adeziv/Fete/Lemne

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Valabil produse in continuare la REDUCERE !!!
Mai multe amanunte in primul post - Click AICI
- - - Actualizat - - -
Butterfly Sardius - FL - Lemnul este intr-o stare excelenta...este atins un pic sus la varf si reparat - 340 lei

Dat la schimb...

Stiga Titanium 5.4 WRB - MODIFICAT din Penhold(Priza TOK) in priza normala (Flared) si puse prasere de la un lemn joola - jucat 2 antrenamente - 84 grame - Reducere - 90 lei

SANWEI Hc5 - FL - Lemn din Hinoki si carbon, cu un simt incredibil si control...lemnul este un off-...este jucat 2-3 antrenamente - Reducere: 100 lei

Cornilleau Start UP - Rosu+Negru - 1.8mm - Reducere: 50 lei/buc

Vandute!!!
- - - Actualizat - - -

As dori de la tine daca mai ai DONIC BLUFEIRE M1 rosu si TENERGY 05 NEGRU . Telefon 0756258169 MARCU

Va sun...mai tarziu un pic...
- - - Actualizat - - -

- - - Actualizat - - -
Donic BlueFire M1 - Rosie - MAX - Dimensiuni: L=162mm,l=152mm - Jucata aprox. 1 luna(grad de uzura 15-20%) - Reducere: 65 lei

Vanduta!!!

RADULE am primit blufire M1iti multumesc este asa cum am avut nevoie.Multumesc si prietenului tau ,om serios .Sanatate sa speram ca o sa mai colaboram

RADULE am primit blufire M1iti multumesc este asa cum am avut nevoie.Multumesc si prietenului tau ,om serios .Sanatate sa speram ca o sa mai colaboram

Cu mare placere d-le Marcu...sa o folositi sanatos...Stima!
- - - Actualizat - - -
Joola Phenix 48 - Noua fata de la joola - MAX - Rosie - Reducere - 120 lei

Vanduta!
- - - Actualizat - - -
DHS Wind Series CW-E - FL - probat 2 antrenamente - Reducere: 145 lei - Un lemn cu un "feeling" uimitor de bun si viteza pe masura(foarte rapid)...

Vandut!

DHS Hurricane H-WL - FL !!!
L'as vrea eu, pastreaza'mi'l te rog; te sun maine sa vorbim.
P.S: DACA ARE 6 ANI, TREBUIE NEAPARAT SA'L VAD !!! :o
:think:

Salut ma intereseaza urmatoarele : fata Acuda S1 Turbo negru - 152/147, Tenergy 05 negru - 151/146 ,tenergy 64 rosu 2 - 150/143, DHS H3 rosu 10 - 157/153 ,DHS H3 negru 11 - 157/153, imi faci o oferta , nr. de tel. 0745063462- Mihai Pop si eventual ceva poze la primele 2 fete pe e-mail : sallim_ro(at)yahoo.com sau cum doresti. Multumesc.

Salut, azi am vandut toate fetele second... imi pare rau
- - - Actualizat - - -
DHS Hurricane H-WL - FL - Lemnul este intr-o stare exceptionala(ca si nou),neatins, nelovit fara vreo urma...nu s-a jucat cu el doar cateva antrenamente si are cel putin 5-6 ani - 160 lei/buc

Vandut!!!

DHS Hurricane King III - FL - Arylate Carbon - jucat 2 luni - Reducere: 500 lei - (pret fix)

Tibhar Grip's EUROPE - Rosie - 2.0mm - L=151 mm, l=149 mm ,a fost taiata pe un Kiso-Hinoki 7-(jucata intre 3-5 antrenamente) Reducere: 60 lei

Vandute !

Vreau si eu solutie de lipit eco-LEX pachet mijlociu. Mihai Pop loc. Cluj-Napoca, str. Dimbovitei, nr. 89, ap. 57-tel 0745063462

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus