gabikr
senior
Vorbim pe mp...ce ftze ai pus pe el??![]()
Joola X-plode sensitive si Acuda S3
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Vorbim pe mp...ce ftze ai pus pe el??![]()
Am primit ieri lemnul. Este impecabil si...original...din toate punctele de vedere. Am avut ocazia sa il confrunt cu alt exemplar de violin (Silviu Stanciu). Identic ca simt, saritura, compozitie. Diferit ca nuanta a manerului si scrisului de pe lama, dar nu cred ca asta este un amanunt de luat in seama. Simtul este identic. Pana si sunetul topspinului de FH (05FX pe ambele lemne) este identic. Concluzia: Lemnul nu este o facatura. Are acelasi simt cu unul jucat 5 ani de zile (cu emblema neagra, cumparat din Germania).
Am primit ieri lemnul. Este impecabil si...original...din toate punctele de vedere. Am avut ocazia sa il confrunt cu alt exemplar de violin (Silviu Stanciu). Identic ca simt, saritura, compozitie. Diferit ca nuanta a manerului si scrisului de pe lama, dar nu cred ca asta este un amanunt de luat in seama. Simtul este identic. Pana si sunetul topspinului de FH (05FX pe ambele lemne) este identic. Concluzia: Lemnul nu este o facatura. Are acelasi simt cu unul jucat 5 ani de zile (cu emblema neagra, cumparat din Germania).
In cazul acesta imi cer scuze pentru postul meu! Probabil ca mi s-a parut mie... m-am uitat mult pe siteurile chinezesti si m-am crucit cate clone am vazut![]()
Buna ziua,lipiciul l-ati trimis ca nu ajuns inca?